Recepten met gorgonzola

744 recepten met gorgonzola

Gorgonzola

Gorgonzola

Spaghetti met verse vijgen

400 g spaghetti 2 el olijfolie 1 ui gesnipperd 2 dl droge, witte wijn 250 g gorgonzola 6 verse vijgen in partjes 300 g spinazie 100 g grana padano kaasschilfersBreng een ruime pan met water en een snuf zout aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook ... bekijk recept »

Gegrilde kippenbout met avocadosalade

300 g couscous 2 vleestomaten 2 avocado's 100 g gorgonzola (kaas) 4 eetlepels citroensap 2 schaaltjes gegrilde kippenbout (ca. 500 g) 4 eetlepels olijfolie 1 kropsla1. Couscous 5 min. wellen in 500 ml kokend water. Tomaten was... bekijk recept »

Gnocchi met portobello en blauwe kaas

500 g gnocchi di patata 200 g sperziebonen 300 g kipfilet olijfolie om in te bakken 2  rode uien 2 teentjes knoflook 100 g zongedroogde tomaten 2 el kappertjes 2 el pijnboompitten 300 g portobello’s 200&n... bekijk recept »

Roerei met gorgonzala en noten geserveerd met veldsla

10 eieren 125 g gorgonzola 50 g gemengde noten Nut Mix 1 fitness stokbrood om te bakken 100 g veldsla 2 eetlepels rozijnen 8 cl melk 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel azijn peper en zout1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood vol... bekijk recept »

Ravioli met kaas en spinazie

2 el olijfolie 2 rode uien 1 teen knoflook 500 g ravioli rossi met kaas en basilicum (pak à 250 g) 150 g gorgonzola 450 g spinazie (zak)1. Verhit de olie in een grote koekenpan. Snijd de ui in dunne ringen en bak in 5 min. glazig ... bekijk recept »

Broodbol gevuld met gehakt

250 g rundergehakt 1 ui (gesnipperd) 1 blikje tomatenpuree (70 g) ½ eetlepel milde paprikapoeder ½ gedroogde Italiaanse keukenkruiden 100 ml kruidenbouillon (van poeder) 4 Italiaanse bollen 6 zwarte olijven zond... bekijk recept »

Spinaziesalade met gorgonzola

1 teentje knoflook 150 g gorgonzola 2½ eetlepel witte-wijnazijn 3 eetlepels walnotenolie 2 eetlepels (olijf)olie zout (versgemalen) zwarte peper 1 zak panklare spinazie (300 g) 2 zakjes walnoten (à 45 g)1. Knoflook halv... bekijk recept »

Saltimbocca Romana

100 g gorgonzola (pikant kaasbedieningsafdeling) 1 zakje verse basilicum (15 g) 8 plakjes spinata romana (vleeswaren) 4 kalfsschnitzeltjes (` ca. 100 g) zout versgemalen peper ½ eetlepel olijfolie1. Gorgonzola in ... bekijk recept »

Italiaans kaasplankje

100 g Gorgonzola (kaas) 100 g Pecorino Romano (kaas) 25 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 walnotenstokbrood (ciabatta con noci) (voorgebakken) 30 g pijnboompitten 150 g geitenkaas (Bettinne Blanc)1. Oven voorverwarmen op 200 °C o... bekijk recept »

Mac en moz al forno

300 g macaroni (zak 500 g) 40 g boter 40 g bloem 300 ml halfvolle melk 1 bakje platte peterselie ((20 g), fijngesneden) 1 tl fijne mosterd 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 stukje Gorgonzola (kaas, 185 g) 1 zak... bekijk recept »

Pagina 10 van 75