744 recepten met gorgonzola
3 el bloem 4 stuks ossobuco’s à 250 g 3 el olijfolie extra vierge 1 ui 2 wortels 2 teentjes knoflook 100 ml droge witte wijn 6 tomaten 2 blaadjes laurier 2 takjes peterselie 4 blaadjes salie O... bekijk recept »
2 mandarijnen 2 schalen vlinderpasta of farfalle (à 250 g) 200 ml slagroom 150 g gorgonzola (kaas) in stukjes 2 el olijolie 2 wildzwijnsteaks op kamertemperatuur 3 el basilicum blaadjes of grof gehaktBoen de mandarijnen schoon en rasp de oranje schil... bekijk recept »
500 g penne 200 g blauwaderkaas (bijv. gorgonzola) 2 sjalotten 4 el olijfolie 1 el kraanwater 2 el gedroogde oregano 2 komkommers 75 g rucola1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en houd w... bekijk recept »
8 sneetjes Goudeerlijk busbrood fijn volkoren brood 1 bol mozzarella (125g) 100 g gorgonzola 50 g Parmezaanse kaas 4 zongedroogde tomaatjes (in olie) 2 el basilicum 1 snufje peper 1 kaasschaaf 1 tosti-ijzer1. Beleg de helft van de sneetjes me... bekijk recept »
8 pitloze gedroogde pruimen 80 g gorgonzola 8 plakjes schouderham 2 el suiker Hamrolletjes met pruimen Week de pruimen 1 nacht in een kom water. Giet de pruimen af en bewaar 100 milliliter pruimenvocht. Hak de pruimen fijn, verkr... bekijk recept »
6 vegetarische balletjes 3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum 50 g gorgonzola (kaas) 2 bosuitjes (in ringetjes)1. Vegetarische balletjes halveren en in kom omscheppen met olie. Kaas boven andere kom verkruimelen en met bos... bekijk recept »
3 vleestomaten 2 venkelknollen 300 g penne rigate (zak a 500 g) 4 eetlepels vloeibare margarine 1 schaal runderreepjes (ca. 400 g) 2 theelepels aardappelzetmeel 100 g gorgonzola (blauwaderkaas)1. Water koken. Vleestomaten k... bekijk recept »
1 rol bladerdeeg (koelvers) 125 g crème fraîche 1 kleine knolselderij 3 stronken witlof 150 g gorgonzola 2 handperen 50 g walnoten1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit over een bakplaat. Verdeel ... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 50 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g risottorijst 1/2 flesje droge witte wijn (a 0.25 liter) 750 ml hete groentebouillon (van 1 tablet) 1 stukje Gorgonzola (48 (kaas, 200 g), in blokjes)1. S... bekijk recept »
1 teentje knoflook 300 ml droge witte wijn 250 g mascarpone (kaas) 400 g gorgonzola (kaas) 2 el maizena ½ zakje verse basilicum (a 15 g) witte peper1. Knoflook halveren en binnenzijde van fonduepan ermee inwrijven. Wij... bekijk recept »