458 recepten met rosbief
1 kg varkensgebraad100 g wit brood (oud, zonder korst)100 ml melk (lauw)50 g gedroogde abrikozen1 onbehandelde sinaasappel50 g pijnboompitten1 el basilicum (gehakt)paneermeel4 el sesamolie2 uien2 wortelen200 g knolselder400 ml kippenbouillonsojasausm... bekijk recept »
600 GR primeuraardappelen (Bio-time) 3 EL boter verse groene kruiden (bv. 1 plantje peterselie en/of bieslook) zout1. Voorbereiding2. - Schraap of schil de aardappelen en snij in stukken.3. - Snipper de verse kruiden heel fijn: u hebt minstens 3 à ... bekijk recept »
8 radijsjes25 gram hazelnoten of pijnboompitten1 klein kropje radicchio of 50 g veldsla1 sinaasappel, schoongeboend50 milliliter olijfolie1 eetlepel sherry of witte wijn1 theelepel honing2 plakje zachte geitenkaas (ca. 100 g per stuk)2 parten waterme... bekijk recept »
75 g rucola1 limoen of citroen2 eetl. sesamzaad200 g peultjes, afgehaald200 g rosbief, in plakken (vleeswaren)2 lenteuitjes/bosuitjes, in smalle ringen4 eieren, hardgekookt, gepeld en gehaktvoor de dressing:2 eetl. sesamolie2 eetl. olijfolie of z... bekijk recept »
15 cl kokosmelk 3 eetlepels limoensap olijfolie met piment peper en zout 150 g pindakaas 600 g rundvlees (rosbief of fonduevlees) 1 koffielepel sambal 2 eetlepels sojasaus 1. Snij het vlees in blokjes, maar niet te klein. Steek ze op brochette... bekijk recept »
15 cl kokosmelk 3 el limoensap olijfolie met piment peper en zout 150 gr pindakaas 600 gr rundvlees rosbief of fonduevlees 1 kl sambal 2 el sojasaus 1. Snij het vlees in blokjes, maar niet te klein. Steek ze op brochettestokjes en strijk ze aan a... bekijk recept »
1 komkommer 100 gr dunne plakje carpaccio, rosbief of "vochtig"rookvlees 100 gr kruidenkaas ( boursin) 1/2 citroen 25 gr vers geraspte pecorino 1 el extra vierge olijfolie 15 gr geroosterde pijnboompitjes versgemalen peper 1. Serveer deze smakeli... bekijk recept »
Voor de bouillon: 2 1/2 liter water een snufje zout bladeren van witte selderij + 1 wortel 1 ui 1 blokje kippe- of visbouillon 1 theelepel zout groen van 2 selderijtakjes 5 peperbolletjes Voor de fondue: 4 X 100 gr zalmfilet 4 X 100 gr lottefilet V... bekijk recept »