Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

Rundstoofvlees à la Rontje

voor 5 à 6 personen: 1,5 kg rundstoofvlees, boter, peper en zout, 2 grote uien, 1 fles bruin zoet tafelbier (pieudboeuf ), een kruidentuiltje ( paar takjes peterselie samengebonden met 2 takjes verse tijm, 3 blaadjes verse salie en 3 blaadjes laurie... bekijk recept »

Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden

800 g rosbief 12 peperkorrels 8 theelepels Provencaalse kruiden 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 theelepel citroensap zeezout Bereidingswijze De peperkorrels pletten. In een diepe schaal de helft van de Provencaalse kruiden mengen met de olijfoliehet ... bekijk recept »

STEAK AND KIDNEY PIE

225 g lam'skalf's of runderniertjes in blokjesschoongemaakt van witte vet en weefsel binnenin (kan eventueel runderkip of varkenslever als plaatsvervanger voor niertjes gebruikt worden) - 700 g rosbief of bieflappenin blokjes van 2x2 cm - 2 e olie - ... bekijk recept »

Russische Boeuf Stroganoff

2 uien 600 gr ossehaas of rosbief,br> 1 bakje champignonsfijn a 250 gr 50 gr boter of margarine zoutpeper 1 theelepel paprikapoeder 1 eetlepel bloem 1 eetlepel tomatenpuree 1 theelepel bouillonpoeder 1/2 dl wodka (slijter) 2 dl droge witte wijn 1 bek... bekijk recept »

Boeuf Stroganoff

600 gram rosbief/ossehaas1 rode paprika150 gram champignons4 sjalotjes1 teentje knoflook1.5 eetlepel paprikapoeder1 eetlepel tomatenpuree1 eetlepel bloem1.5 dl. runderbouillon2 dl. creme fraiche0.75 dl. wodkapeperzoutworcestershiresausboterpeterselie... bekijk recept »

Chinese Fondue.

350 gram kipfilet- 350 gram rosbief - 350 gram scholfilet- 6 grote rauwe garnalen - 1/2 blok tahoe- 6 gedroogde grote Chinese champignons (zijn misschien ook gesneden verkrijgbaar bij de toko)- 1 wortel- 1 kleine Chinese kool- 3 uitjes - 250 gra... bekijk recept »

Mie En Rundvlees In Cocossaus

250 gr biefstuk of rosbiefaan een stuk 500 ml water 1 tl zout 1 tl versgemalen zwarte peper 1 stengel Chinese selderij met blad 400 gr verse mie 170 gr tauge 40 gr knapperig gebakken sjalotjester garnering 5 gr. fijngehakte Chinese-selderijblaadjes 1... bekijk recept »

Hartige broodjes

250 g witbroodmix 15 g margarine 1 1/2 dl handwarm water 4 fijngesneden olijven 4 fijngesneden zongedroogde tomaten 1 el tuinkruiden (vers of diepvries) Bereidingswijze: Doe de mix in een beslagkom en voeg de margarine en het water toe. Kneed het geh... bekijk recept »

Varkensrollade met abrikozenmix

1 kg varkensgebraad100 g wit brood (oud, zonder korst)100 ml melk (lauw)50 g gedroogde abrikozen1 onbehandelde sinaasappel50 g pijnboompitten1 el basilicum (gehakt)paneermeel4 el sesamolie2 uien2 wortelen200 g knolselder400 ml kippenbouillonsojasausm... bekijk recept »

Geitenkaas met parmaham en watermeloen

8 radijsjes25 gram hazelnoten of pijnboompitten1 klein kropje radicchio of 50 g veldsla1 sinaasappel, schoongeboend50 milliliter olijfolie1 eetlepel sherry of witte wijn1 theelepel honing2 plakje zachte geitenkaas (ca. 100 g per stuk)2 parten waterme... bekijk recept »

Pagina 44 van 46