458 recepten met rosbief
Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.1 knolselderij, geschild, in smalle reepjes1 citroen, gehalveerd1 bosje radijs200 milliliter mayonaise50 milliliter kookroom of melk1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje)1 eetlepel gehakte dille of dragon1 eetlepel gehakte (platte) peterselie1 kro... bekijk recept »
2 eetlepels honing150 gram rucola12 plakken rauwe ham1 grote of 2 kleine appels, geschild en in miniblokjes150 gram zachte geitenkaas, verkruimeld1 theelepel gehakte verse tijm of mespunt gedroogde oreganosprietjes bieslook om garnerenVoor de dressin... bekijk recept »
100 g grillworst, in plakjes100 g Elzasser cervelaatworst100 g Schwarzwalder schinken100 g rosbief150 g milde kwark of volle yoghurt (Melkan)1 eetl. geraspte mierikswortel (potje)zout en versgemalen peper(Duits) roggebrood voor de wittekoolsalade:250... bekijk recept »
4 stuk eieren 2 el peterselie fijngehakt p&z naar eigen smaak muskaatnoot 2 el lookboter 500 gr aardappelschijfjes 300 gr erwtjes en wortelen 1 staal prei 1 scheutje light room1. Klop de eieren los met de room de peterselie, kruiden met p&z naar... bekijk recept »
1 kg bloemige aardappelen (bijv bintje) 4 stronkjes witloof in reepjes gesneden en wat boter 125 gr oesterzwammen in reepjes gesneden en beetje melk 1 bosje veldsla grof gesneden 8 volle sneetjes rosbief (of gebraad)1. Kook de aardappelen gaar in zo... bekijk recept »
1kg rosbief 12 mespuntjes peperkorrels 8 theelepels Provencaalse kruiden 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 eetlepel citroensap zeezout Bereidingswijze De peperkorrels pletten. In een diepe schaal de helft van de Provencaalse kruiden mengen met de olijf... bekijk recept »
800 g rosbief 12 peperkorrels 8 theelepels Provencaalse kruiden 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 eetlepel citroensap zeezout Bereidingswijze De peperkorrels pletten. In een diepe schaal de helft van de Provencaalse kruiden mengen met de olijfoliehet c... bekijk recept »
8 radijsjes25 gram hazelnoten of pijnboompitten1 klein kropje radicchio of 50 g veldsla1 sinaasappel, schoongeboend50 milliliter olijfolie1 eetlepel sherry of witte wijn1 theelepel honing2 plakje zachte geitenkaas (ca. 100 g per stuk)2 parten waterme... bekijk recept »
75 g rucola1 limoen of citroen2 eetl. sesamzaad200 g peultjes, afgehaald200 g rosbief, in plakken (vleeswaren)2 lenteuitjes/bosuitjes, in smalle ringen4 eieren, hardgekookt, gepeld en gehaktvoor de dressing:2 eetl. sesamolie2 eetl. olijfolie of z... bekijk recept »
600 GR primeuraardappelen (Bio-time) 3 EL boter verse groene kruiden (bv. 1 plantje peterselie en/of bieslook) zout1. Voorbereiding2. - Schraap of schil de aardappelen en snij in stukken.3. - Snipper de verse kruiden heel fijn: u hebt minstens 3 à ... bekijk recept »