Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

Gratin Dauphinois

Boter (om in te vetten) 1 kg geschilde aardappels in dunne plakjes 1 bol knoflooktenen 1 zakje geraspte kaas 1,5 dl slagroom 1,5 dl volle melk 1. Leg in een diepe met boter ingevette ovenschaal laagjes aardappelplakjes. 2. Pers op iedere laag 1 ... bekijk recept »

Afrikaanse Rijstschotel

200 g rijst (gekookt) 300 g rundvlees (rosbiefbiefstukbieflappen) 250 g (wilde) spinazie 2 tomaten 2 lenteuitjes 1 rode peper 1 teentje knoflook olijfolie 1 theelepel gemalen komijn 1 theelepelen gemalen koriander 1 mespunt cayennepeper p... bekijk recept »

Saté Goerie

3 uitgeperste teentjes knoflook 3 geraspte kemirienoten stukje santen van 1 cm. zout peper 3 eetl. ketjap 3 eetl. water 2 eetl. citroensap 2 eetl. arachide-olie 500 gr. in blokjes gesneden rosbief of kipfilet Hulpmiddelen Vijzel / bbq / gri... bekijk recept »

De Brabantse Koffietafel

Boerenmik krentenmik wittemik kaas vleeswaren zoetzure augurkjes zilveruitjes plakjes tomaat plakjes komkommer sla zoet beleg Echte boter, lekkere kazen en nog veel meer. Uiteraard hoort er bij brood beleg. Verse roomboter is in ieder geval onmisbaar... bekijk recept »

Rosbiefspiesen.

- 500 gram rosbief - 2 teentjes knoflookgesnipperd - 1 eetl. fijngehakt rozemarijnblaadjes - versgemalen peper - (zee)zout - 2 eetl. zonnebloemolie - ? dl. droge witte wijn - 1 sjalotgesnipperd - 1 rode peperontzaad en gesnipperd - 2 ? mayonaise - 1 ... bekijk recept »

Rundvlees met krieltjes en groenten

750 g rosbief1.5 l groentebouillon (of kippenbouillon)1 ui (met 3 kruidnagels erin geprikt)1 kruidenboeket6 krieltjes (gehalveerd)350 g wortelen (in staafjes)200 g knolselder (in staafjes)4 preien (in staafjes)350 g prinsessenbonen1 el olijfoliefleur... bekijk recept »

Tataki van rund, salade van vergeten groenten

800 g rosbief olijfolie2 El vijfkruidenpoeder ½ zwarte radijs, in reepjes1 paarse wortel en 1 gele wortel, in reepjes ¼ knolselderij, in reepjes teriyakisaus geroosterde sesamzaadjes koriander munt zout, peper Voor de marinade: 2 El mirin2 El rijstaz... bekijk recept »

Rosbiefrolletjes met courgette

1. Snijd 1/2 of 1 kleine courgette in luciferdunne reepjes. Giet er in een zeef kokend water over, schud op, laat uitlekken en afkoelen. Bestrijk 100 gram rosbief in plakjes of 4 rosbieflapjes à la minute met currypasta. Verdeel de courgettereepjes e... bekijk recept »

Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten

25 gram boter2 eetlepel olijfolie2 bosje lente-/bosui50 milliliter groente- of kruidenbouillon50 milliliter witte wijn4 eetlepel pijnboompitten2 eetlepel gehakte verse oregano75 gram geraspte parmezaanse kaas25 gram boter2 eetlepel olijfolie2 bos... bekijk recept »

Blauwe kaassalade met blauwe bessen en rauwe ham

2 eetl. pijnboompitten75 g rucola of veldsla125 g blauwe kaas (Roquefort of Danablue)150 g rauwe ham, in plakken200 g blauwe bessenvoor de dressing:5 eetl. olijfolie2 eetl. rodevruchtenazijn1 theel. honingzoutversgemalen peper1. Rooster de pijnboompi... bekijk recept »

Pagina 42 van 46