Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

STEAK AND KIDNEY PIE

225 g lam'skalf's of runderniertjes in blokjesschoongemaakt van witte vet en weefsel binnenin (kan eventueel runderkip of varkenslever als plaatsvervanger voor niertjes gebruikt worden) - 700 g rosbief of bieflappenin blokjes van 2x2 cm - 2 e olie - ... bekijk recept »

Mie En Rundvlees In Cocossaus

250 gr biefstuk of rosbiefaan een stuk 500 ml water 1 tl zout 1 tl versgemalen zwarte peper 1 stengel Chinese selderij met blad 400 gr verse mie 170 gr tauge 40 gr knapperig gebakken sjalotjester garnering 5 gr. fijngehakte Chinese-selderijblaadjes 1... bekijk recept »

Carpaccio Met Pijnboompitten

100 gram dungesneden ossehaas per persoon (rosbief kan ook heel goed) 50 gr pesto tapenade 1 el wijnazijn 2 el olijfolie 50 gr geraspte parmezaanse kaas of old amsterdam zakje pijnboompitjes zakje veldsla zakje alfalfa potje kappertjes (evt) peper zo... bekijk recept »

Boeuf mode du bistro benoit

50 gm boter 2 1/2 kg staartstuk of rosbief 750 gm wortelen 750 gm uien, een keer doorgesneden 3 teentjes knoflook, fijngeplet 1 bouquet garni (tijm, laurier, pete; rselie) 1 stengel bleekselderij 1 zout, peper garnituur: 800 gm wortelen, in grove stu... bekijk recept »

Rundvlees uit Semarang

500 gram rosbief 2 uien 2 tomaten 3 tenen knoflook uit de knijper 1 theelepel kaneel 2 theelepels kruidnagelpoeder 1 theelepel sambal manis 4 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel javaanse suiker of 2 eetlepels bruine suiker Maak de uien schoon. ... bekijk recept »

Gebraad met gekaramelliseerde worteltjes

1.5 kg rosbief2 kg aardappelen2 bosjes jonge wortelen4 eieren (gesplitst)bloem100 g paneermeel200 g amandelpoeder100 ml rode wijn100 ml marsala200 ml bruine fond100 g boter8 el olijfoliepeperzout1. Kook de aardappelen gaar. Pureer ze met de eidooiers... bekijk recept »

Varkensrollade met abrikozenmix

1 kg varkensgebraad100 g wit brood (oud, zonder korst)100 ml melk (lauw)50 g gedroogde abrikozen1 onbehandelde sinaasappel50 g pijnboompitten1 el basilicum (gehakt)paneermeel4 el sesamolie2 uien2 wortelen200 g knolselder400 ml kippenbouillonsojasausm... bekijk recept »

Zigeunerrosbief

1 kilo rosbief 2 sneden brood 100 gram in plakjes gesneden mager rookspek peper zout rosmarijn 2 uien 2 kruidnagels 1 teentje knoflook 1/4 liter bouillon 100 gram boter 1 eetlepel aardappelmeel 1 dl zure room. Maak om de 2 cm een diepe sn... bekijk recept »

Roast Beef Yorkshire Pudding

1 kg. rosbief of ossehaas met vetrand (op kamertemperatuur). zout. versgemalen peper. 1 theelepel mosterdpoeder (naar wens). 50 gr. boter. 75 gr. bloem. 1 ei. 3/4 dl. melk. 1 eetlepel gehakte bieslook of peterselie. 3 dl. runderbouillon. Verwarm de o... bekijk recept »

Italiaanse Runderreepjes Met Basilicumaardappel

400 gram runderreepjes (magere bieflappenrosbief) 2 theelepel Ital. keukenkruiden 3 eetlepels olijfolie 500 gram vastkokende aardappelen 2 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 1 eetlepel groene pesto 400 gram gep. tomaten 150 gram olijven zonder pit... bekijk recept »

Pagina 45 van 46