209 recepten met zeewolf
1 glas water 1 eetlepel tomatenpuree 8 aardappelen 2 tomaten 2 paprika's 800 g zeewolffilets 4 eetlepels fijngehakte verse koriander snuifje pimentpoeder plakjes citroen 2 eetlepels Solo Vloeibaar 3 teentjes look 1 koffielepel komijnpoeder 1... bekijk recept »
600 gr zeewolf 3 appelen (golden) 1/2 citroen 3 el zachte currypoeder 4 el olijfolie peper&zeezout 4 platte spiezen (hout of metaal)1. Snij het visvlees in blokjes van 4 cm. Was de appelen, snij in halve maantjes en verwijder de pitten, bedruip me... bekijk recept »
4 moten zeewolf 100 g zeekraal 3 eierdooiers een restje champagne 15 cl witbier 25 g ongezouten boter 120 g geklaarde, lichtgezouten boter platte peterselie 4 gelijkvormige aardappelen 100 g verse zuring 1 limoen peper zout1. Leg de zeewolfmoten... bekijk recept »
1 KG zeewolf bij voorkeur uit Ijsland sap van 1 citroen 4 EL kappers 2 handenvol basilicumblad grof gehakt 3 EL olijfolie met basilicum1. Snij de zeewolf in stukken, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Meng met kappers, basilicum en... bekijk recept »
4 zeewolf-filets, elk 200gr 2 el olijfolie enkele takjes tijm 120 gr schoongemaakte zeekraal 16 witte asperges 2 eierdooiers 110 gr hoeveboter 1 limoen, enkel het sap peper&zout (pezo)1. Laat de zeekraal een half uurtje ontzouten in koud water.2... bekijk recept »
250 gr kant-en-klaar brokkeldeeg 2 wit van prei solo, bakken en braden solo vloeibaar bloem 500 gr zeewolffilets 3 eieren 5 cl light room nootmuskaat peper&zout (pezo)1. Snij het wit van prei in kleine stukjes en spoel onder stromend water, laat... bekijk recept »
Voor de papilotte: 500 g zeewolffilet in 4 gelijke porties 1 venkelknol 1 bakje lamsoor Solo Vloeibaar 1 -2 tl venkelzaad 1 scheutje Pastis 1 limoen Voor het kruidenslaatje: 1 bakje waterkers 1 handvol verse dragonblaadjes 1 handvol verse mun... bekijk recept »
4 Stukken Zeewolf 150 à 200g/stuk 1 handvol dille, fijngehakt 16 kerstomaatjes Pecorino, vers geschaaft scheut witte wijn chili, gedroogd 4 teentjes knoflook, geplet zeezout en peper 8 schijfjes chorizo 150 g rucola 16 st kerstomaatjes olijfoli... bekijk recept »
600 g prinsessebonen 25 g gezouten boter 2 el fijgehakte peterselie 4 zeewolffilets olijfolie 3 dl visfumet 2 dl room 10 saffraandraadjes peper zout1. Laat de visfumet tot 2/3 inkoken. Voeg er de room en de saffraan aan toe en breng op smaak met ... bekijk recept »
1.5 kg aardappelen1.2 kg zeewolffilet250 g grijze garnalen500 g mosselenhandvol spinazie (verse)boter1 dl room1 venkelhandvol dillenootmuskaat1 el saffraanpoederpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180° C. Kook de aardappelen. Giet ze af en stamp met ... bekijk recept »