Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Mexicaanse Vissoep

1 ui 2 teentjes knoflook 3 eetl. olijfolie 4 vleestomaten 1,5 l visbouillon (van tablet) 1 dl droge witte wijn 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) 1 winterwortel 200 g gesneden groene kool of witte kool 200 g zalmfilet 300 g witvisfilet (scholka... bekijk recept »

Mexicaanse Vissoep

1 ui 2 teentjes knoflook 3 eetl. olijfolie 4 vleestomaten 1,5 l visbouillon (van tablet) 1 dl droge witte wijn 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) 1 winterwortel 200 g gesneden groene kool of witte kool 200 g zalmfilet 300 g witvisfilet (scholka... bekijk recept »

Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje

-500 g zeewolffilet -500 g zeeduivelfilet -10 Sint-Jakobsnootjes -10 sneetjes gerookt spek -10 tongscharfiletjes -10 filetjes van kleine zeebarbeel -1/2 dl tomatenketchup -50 g pickels -een snuifje kerriepoeder -100 g gedroogde tomaten -2 dl olijfoli... bekijk recept »

Retro-menu/Gegratineerde Visschelp

2 plakjes citroen 150 g witvisfilets (koolvis,tilapia,zeewolf kabeljauw.) 200 ml . melk 100 g gekooktegepelde (Hollandse) garnalen 2 eetl.fijngehakte peterselie 30 g boter 30 g bloem 100 ml slagroom zout en versgemalen peper ca.3 eetl.paneermeel 20 g... bekijk recept »

Bouillabaisse

1 grote uifijngesneden 3 el olijfolie 1 preiin dunne ringen 2 teentjes knoflookgeperst 2 tomatenontveldin blokjes dun afgesneden schil van 1/2 sinaasappel 1/2 venkelknolin reepjes 1 dl droge witte wijn 10 draadjes saffraan 1 blaadje laurier 2 takjes ... bekijk recept »

Bouillabaisse

400 gr visfilet (kabeljauwwijtingzeewolftongscharroodbaars...) 300 gr gepelde scampi's1/2 kg mosselen (of andere kleine schelpjes) 2 eetlepels olijfolie1 ui1 kleine courgette1 groot blik gepelde tomaten1 teentje knoflook1 dl droge witte wijn2 eetlepe... bekijk recept »

Asperges Met Zalm

Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem minder asperges en wat meer zalm dan is aangegeven en wijzig de titel van het gerecht in: &primeZalm met asper... bekijk recept »

Tien simpele, maar lekkere sauzen voor over je vis

Kijk bij de bereidingen1. Allemaal lekker bij de visgourmet, maar ook over gestoofde, gegrilde en gebakken vis. Heerlijk bij kibbeling of een lekkerbekje of bij de gebakken mosselen. Het zijn stuk voor stuk goede smaakmakers. Sommige kun je ook krijg... bekijk recept »

fish pie

•500 g (baby) spinazie 1 grote sjalot 1 teentje knoflook klontje boter nootmuskaat peper en zout 800 gr filet van witte vis (zeewolf, koolvis, 5 dl witte wijn 3 dl water 4 blaadjes laurier 4 takjes tijm 1 tl zwarte peper bolletjes 1 steranij... bekijk recept »

Pagina 21 van 21