209 recepten met zeewolf
-500 g zeewolffilet -500 g zeeduivelfilet -10 Sint-Jakobsnootjes -10 sneetjes gerookt spek -10 tongscharfiletjes -10 filetjes van kleine zeebarbeel -1/2 dl tomatenketchup -50 g pickels -een snuifje kerriepoeder -100 g gedroogde tomaten -2 dl olijfoli... bekijk recept »
8 kleine, zoete paprika600 g vaste vis (bv. kabeljauw of zeewolf)4 tomaten1 rode Spaanse peper2 tenen knoflook80 g geraspte parmezaanolijfoliebasilicumfijn zeezout1. Spoel de paprika’s. Snij de kapjes eraf, verwijder zaadjes en zaadlijsten... bekijk recept »
250 g roodbaarsfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeewolffilet (in dobbelsteentjes)250 g wijtingfilet (in dobbelsteentjes)250 g rode poonfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeebarbeel (in dobbelsteentjes)1 langoest (van 500 g (of kreeft))2 uien (fijngehakt)... bekijk recept »
400 gr verse zalm op kamertemperatuur 100 gr Hollandse garnalen 2 el olijfolie 1 gesnipperde grote ui 2 fijngehakte knoflookteentjes 500 gr kruimige aardappelen,geschild en in blokjes 1 tl gedroogde tijm 1 l visbouillon van tabletten 1 dunne p... bekijk recept »
400 gr koolvisfilet in blokjes 200 gr Parijse champignons 100 gr shiitakes 100 gr hoornen des overvloeds 100 gr cantharellen 8 sjalotjes 2 liter visfumet solo, bakken en braden 150 gr gemalen zachte kaas (type Nazareth) voor de saus: 1,5 dl pochee... bekijk recept »
400 gram vaste visfilet (victoriabaars,pangasius, zeewolf,..) 12 scampi's gepeld en ontdarmt 1 rood spaans pepertje 2 citroenen 2 eetlepels kristalsuiker 2 rijpe mango's 2 deciliter witte wijn 1 sinaasappel 50 gram vetstof 1 eetlepel gedroog... bekijk recept »
8 kleine, zoete paprika's 600 GR vaste vis bv kabeljauw of zeewolf 4 tomaten 1 rood spaans pepertje 2 teentjes knoflook 80 GR gemalen parmezaan olijfolie basilicum fijn zeezout1. spoel de paprika's, snij de kapjes eraf. Verwijder zaadjes en zaad... bekijk recept »
4 visfilets (bijvoorbeeld goudbrasem, kabeljauw, zeewolf...)4 aardappelen (middelgrote)1 broccoli1 courgette12 kerstomaten4 el droge, witte wijnolijfolieuit de molen pepergrof zeezout1. Stoom of kook de aardappelen in de schil, tot ze net niet volled... bekijk recept »
600 g zeewolffilet150 g chorizo5 rode, gegrilde paprika's (ev. bokaal)1 groene paprika2 uien1 teen knoflook2 l kippenbouillon200 ml droge, witte wijn150 ml room50 g boter1 kl paprikapoeder2 blaadjes laurier2 takjes tijmpeperzout1. Snij de gegrilde ro... bekijk recept »
300 g linguine300 g venusschelpen (clams)8 sint-jakobsvruchten (panklaar)12 scampi's (of grote garnalen)250 g inktvissen (panklaar)250 g visfilet (bv zeewolf)1 ui2 teentjes knoflook4 tomaten4 el olijfolie200 ml droge, witte wijnzoutuit de molen peper... bekijk recept »