Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Bouillabaisse

400 gr visfilet (kabeljauwwijtingzeewolftongscharroodbaars...) 300 gr gepelde scampi's1/2 kg mosselen (of andere kleine schelpjes) 2 eetlepels olijfolie1 ui1 kleine courgette1 groot blik gepelde tomaten1 teentje knoflook1 dl droge witte wijn2 eetlepe... bekijk recept »

Waterzooi van vis (2)

500 g visfilet (zalm, kabeljauw, zeewolf)250 g gemengde zeevruchten (scampi's, garnalen)1.25 l visbouillon3 preiwitten2 wortelen2 stengels groene selderboter (of olijfolie)2 eidooiers200 ml sojaroom2 el kervelversgemalen peperfijn zeezout1. Snij de p... bekijk recept »

Fondue in olie

200 gram gezeefde bloem 2 eieren 1 dl water 1 flesje bier garnalen mosselen kabeljauwfilet tarbot zeeduivel zeewolf tonijn schol zalm Oriëntaalse dipsaus: 1 dl sojasaus 1 eetlepel citroensap 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel sesamolie 2 eetlepels ... bekijk recept »

Pakketje met vis en groenten

4 visfilets (bijvoorbeeld goudbrasem, kabeljauw, zeewolf...)4 aardappelen (middelgrote)1 broccoli1 courgette12 kerstomaten4 el droge, witte wijnolijfolieuit de molen pepergrof zeezout1. Stoom of kook de aardappelen in de schil, tot ze net niet volled... bekijk recept »

Paprikasoep met zeewolfspiesjes

600 g zeewolffilet150 g chorizo5 rode, gegrilde paprika's (ev. bokaal)1 groene paprika2 uien1 teen knoflook2 l kippenbouillon200 ml droge, witte wijn150 ml room50 g boter1 kl paprikapoeder2 blaadjes laurier2 takjes tijmpeperzout1. Snij de gegrilde ro... bekijk recept »

Heksenpotjes voor Halloween

voor 4 personen: 400 g visfilet in blokjes 200 g champignons 100 g shii-takes 100 g hoornen des overvloeds 100 g cantharellen 8 sjalotjes 2 l visfumet 50 g boter 150 g gemalen Nazareth-kaas voor de saus: 1 1/2 dl pocheervocht 1 dl room 20 g boter 20 ... bekijk recept »

Bouillabaisse zoals in Marseille

250 g roodbaarsfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeewolffilet (in dobbelsteentjes)250 g wijtingfilet (in dobbelsteentjes)250 g rode poonfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeebarbeel (in dobbelsteentjes)1 langoest (van 500 g (of kreeft))2 uien (fijngehakt)... bekijk recept »

Zeeduivel à l’Armoricaine

Voor 4 personen: 800 g zeeduivelfilet 8 tomaten, gepeld en ontpit 1 ui, fijngesnipperd 1 wortel, in kleine blokjes 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 blad laurier 1 koffielepel geconcentreerde tomatenpuree 1 mespunt griessuiker 1 mespunt cayennepeper 5... bekijk recept »

Visstoofpotje met mosselen en salie

Voor 4 personen: 4 moten zeewolf van 150 gr 1 kg mosselen 1 wit van prei 4 jonge wortelen 16 groene asperges 1/2 dl room 1 bosje salie 1 takje tijm 1 ui 1 stengel groene selder 1 kleine courgette 1/2 L witte wijn 2 eigelen 1 blaadje laurier Peper en ... bekijk recept »

Visstoofpotje met mosselen en salie

Voor 4 personen: 4 moten zeewolf van 150 gr 1 kg mosselen 1 wit van prei 4 jonge wortelen 16 groene asperges 1/2 dl room 1 bosje salie 1 takje tijm 1 ui 1 stengel groene selder 1 kleine courgette 1/2 L witte wijn 2 eigelen 1 blaadje laurier Peper &am... bekijk recept »

Pagina 18 van 21