Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Barbecue, Vispakketjes

2x 150 gram witte visfilet ( bv. kabeljauwschelviszeewolf) 1 vleestomaat 2 el sundried tomato sauce van Heinz 2 el witte wijn 1 tl gedroogde dille 2 tl roomboter of olijfolie 1 lenteuitje peper en zout uit de molen Laat de vis in ongeveer 15 m... bekijk recept »

Vispastei

10 grote garnalen 1 eetlepel citroensap 400 gr tongschar- (of wijting)filet 2 eiwitten 2 dl creme fraiche Zout Peper 40 gr boter 4 sjalotten, fijngehakt 150 gr champignons, fijngehakt 4 eetlepels peterselie, fijngehakt 450 gr bladerdeeg (10 plakjes) ... bekijk recept »

zeewolffilet met wittewijn roomsaus

1 kg zeewolffilet 150 gram grijze gepelde garnalen 1 glas witte tafel wijn 2 dl room1. voorbereiding;2. snij de zeewolffilet in blokjes van ongeveer 3X3cm3. hak een beetje peterselie fijn.4. de bereiding5. bak de zeewolf ongeveer 2 min an de solo vl... bekijk recept »

bouillabaisse

750 gram scholfilet, zalmfilet, zeewolf, zeebaars 4 eetlepels olijfolie 2 grote uien 2 deciliter droge witte wijn 200 gram tomatenblokjes zout en peper naar smaak 1 eetlepel tijm 1/2 theelepel cayennepeper 3 eetlepels platte selder 1 eetlepel... bekijk recept »

Mexicaanse Vissoep

1 ui2 teentjes knoflook 3 eetl. olijfolie 4 vleestomaten 1.5 lt. visbouillon(tablet) 1 dl. droge witte wijn 1 eetl. gehakte tym (verse) 1 winterwortel 200 gr. gesneden witte kool 200 gr. zalmfilet 300 gr.witvisfilet (zeewolfkabeljauw) zout tabasco 1 ... bekijk recept »

Vismoten Met Kokos

800 g vismoten (zeewolfkabeljauwzalm), 2,5 dl kokosmelk, 1 limoen, kerriepoeder of -pasta, 1 courgette, 2 tomaten, zout Verwijder het vel en de graat uit de moten, snijd ze in grove stukken. Snijd dan de courgette en de ontpitte tomaten in blokjes. W... bekijk recept »

Gestoomde Pie Van Rijstdeeg

Voor het deeg: 250 gr bloem 25 gr rijstebloem 1 tl bakpoeder 1 dl melk 1 tl suiker 10 gr gist 1 mespuntje zout olie voor de vulling: 400 gr catfishheilbot of zeewolf 1 rode paprika 4 bleekselderijstengels 1/2 ui 2 el boter 80 gr ma?s ... bekijk recept »

Gemberroomsaus

4 sjalotten (fijngehakt)1 dl droge, witte wijn2 dl visfond3 dl room1 el verse gember (geraspt)80 g roomboter1. Hak de sjalotten fijn, rasp de gember. 2. Fruit de sjalotten in een beetje boter. Voeg de witte wijn en de visfumet toe en laat voor de hel... bekijk recept »

Mexicaanse Vissoep

1 ui 2 teentjes knoflook 3 el olijfolie 4 vleestomaten 1,5 l visbouillon (van tablet) 1 dl droge witte wijn 1 el gehakte tijm (vers of diepvries) 1 winterwortel 200 g gesneden groene kool of witte kool 200 g zalmfilet 300 g witvisfilet (scho... bekijk recept »

Vis-scampibrochette met mangosaus

400 gram vaste visfilet (victoriabaars,pangasius, zeewolf,..) 12 scampi's gepeld en ontdarmt 1 rood spaans pepertje 2 citroenen 2 eetlepels kristalsuiker 2 rijpe mango's 2 deciliter witte wijn 1 sinaasappel 50 gram vetstof 1 eetlepel gedroog... bekijk recept »

Pagina 17 van 21