Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Thaise Viscurry

300 gram visfiletbijv. kabeljauwzeebaars of zeewolf 1 limoen 250 gram champignons 4 lente-uitjes 1 à 1.5 eetlepel Thaise groene currypasta 1 blik kokosmelk 1 eetlepel Thaise vissaus 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels fijngehakte koriander 2 eetle... bekijk recept »

Bouillabaisse

400 g kabeljauwfilet (of tilapiafilet of zeewolf) 1 ui 1 prei 1 teentje knoflook 4 tomaten 1 grote venkelknol 3 eetl. olijfolie 1 eetl. geraspte sinaasappelschil 1 eetl. kerriepoeder 8 dl visbouillon 3 dl witte wijn 200 g garnalen stokbrood kruidenb... bekijk recept »

Bouillabaisse

400 g kabeljauwfilet (of tilapiafilet of zeewolf) 1 ui 1 prei 1 teentje knoflook 4 tomaten 1 grote venkelknol 3 eetl. olijfolie 1 eetl. geraspte sinaasappelschil 1 eetl. kerriepoeder 8 dl visbouillon 3 dl witte wijn 200 g garnalen stokbrood kruidenbo... bekijk recept »

Hollandse Visschotel Uit De Oven

400 g niet al te dunne visfilets ( bijv. kabeljauw of zeewolf ) circa 10 cherry tomaten een pakje vloeibare Monchou (125g) 1 ui 1 klont roomboter peterselie provencaalse kruiden zout en peper Bak de in niet te kleine stukken gesneden ui in de roombot... bekijk recept »

Oostends vispannetje

voor 4 personen • 400 g visfilet in blokjes • 200 g Noordzeegarnalen • 2 liter visfumet • 2 glaasjes vissaus • 150 g gemalen Nazareth-kaas voor de vissaus • 150 g boter • 150 g bloem • 1 l visfumet • 1 l room • 1 dl witte wijn • Peper en zout• De vis... bekijk recept »

Gemberroomsaus :

4 sjalotten 1 dl wijn (wit/droog) 2 dl visfumet 3 dl room zout 1 eetlepel gember (geraspt) 80 g boter (roomboter)De gehakte sjalotten fruiten in een beetje boter. De witte wijn en de visfumet toevoegen en voor de helft laten inkoken. De room toevoege... bekijk recept »

Koksijdse vishutsepot

voor 4 personen: 200g boter 1 witte selder 3 uien 6 grote aardappelen 1 teentje look gehakte peterselie 1kg tomaten 4 stukken zeepaling of zeewolf 400g filet van kabeljauw 4 filets van Schotse schol of pladijs 2kg mosselen 1/2 l witte wijn (droog) tw... bekijk recept »

Visschelp

Voor 4 personen: 120 ml visbouillon 100 ml witte wijn (droge) 100 ml room 20 g bloem 15 g vetstof ketchup peper, zout,cayennepeper 1 kleine ui (gesnipperd) 8 champignons (in julienne) 4 stukjes witte visfilet (zeewolf, zeeduivel, leng, gestoomd) 8 mo... bekijk recept »

Vismoten met kokos

800 g vismoten (zeewolf, kabeljauw, zalm) 25 cl kokosmelk 1 limoen kerriepoeder 1 courgette 2 tomaten zout- Verwijder het vel en de graat uit de moten, snijd ze in grove stukken. - Snijd de courgette en de ontpitte tomaten in blokjes. Was de l... bekijk recept »

Zeewolftaartje met pesto

200 g zeewolffilet 5 plakjes roomboter bladerdeeg – ontdooid 100 g (verse) groene pesto 4 tomaten – in plakjes 4-5 eetlepels olijfolie extra vierge met kruidenVerwarm de oven voor op 225 ºC. Snijd de zeewolffilet in dunne plakjes. Snijd de plakjes bl... bekijk recept »

Pagina 15 van 21