Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Zeewolf Met Grapefruit

4 st. zeewolffilet van 80 gr. 1 rode grapefruit/suiker 4 opperdoezer/nicola aardappel 4 blad verse laurier/1 teen knoflook/theel. zeezout/1 citroen 2 dl kippenbouillon/olijfolie 1 prei roomboter Kook de aardappel in de schil met laurier, knoflook en... bekijk recept »

Zeewolf Met Garnalensaus

2 envelopjes saffraan1 sjalot15 gram boter1? 1/2 dl droge witte wijn1/2 eetlepel gembersiroop4 dl visfondwitte peper en zout4 zeewolffilets a 125 gram125 ml creme fraiche1 eidooier75 gram gepelde Noorse garnalen Week de saffraan 5 minuten in 2 el hee... bekijk recept »

Zeewolf Met Rode-paprikasaus En Zwarte Tagliolini

Zwarte tagliolini.4 el.olijfolie1/2 ui gesnipperd3 teentjes knoflook,geplet450gr.rode paprika,schoongemaakt en in stukjes225g tomaten in stukkenzout en peper1 dl. groentenb. 20 gr gezouten boter,700gr zeewolf of zeeduivel in porties van ca 175 g.50 ... bekijk recept »

Braziliaanse Ceviche Van Zeewolf

700 g zeewolffilet2 kolfjes ma?s4 aardappelen (Charlotte)8 citroenenzoutpeper1 Spaans pepertje (piment)cayennepeper2 uien4 stengels bleekselderij De filets onder stromend water spoelen, droogdeppen en in dunne reepjes van 1 a 2 centimeter of in klein... bekijk recept »

Papillot van zeewolf met een rucolaslaatje

4 Stukken Zeewolf 150 à 200g/stuk 1 handvol dille, fijngehakt 16 kerstomaatjes Pecorino, vers geschaaft scheut witte wijn chili, gedroogd 4 teentjes knoflook, geplet zeezout en peper 8 schijfjes chorizo 150 g rucola 16 st kerstomaatjes olijfoli... bekijk recept »

Zeewolf met kappers en basilicum in zure room

1 KG zeewolf bij voorkeur uit Ijsland sap van 1 citroen 4 EL kappers 2 handenvol basilicumblad grof gehakt 3 EL olijfolie met basilicum1. Snij de zeewolf in stukken, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Meng met kappers, basilicum en... bekijk recept »

Zeewolf met prinsessebonen en saffraansaus

600 g prinsessebonen 25 g gezouten boter 2 el fijgehakte peterselie 4 zeewolffilets olijfolie 3 dl visfumet 2 dl room 10 saffraandraadjes peper zout1. Laat de visfumet tot 2/3 inkoken. Voeg er de room en de saffraan aan toe en breng op smaak met ... bekijk recept »

Zeewolf uit de oven

4 zeewolffilets (van 150 g)100 g grijze garnalen400 g spinazie1 el citroensap50 g geraspte parmezaan50 g emmentaler (geraspt)1 eidooier75 ml melk400 g tomatenblokjes (met kruiden, in blik)olijfoliepeperzout1. Maak de spinazie schoon en snij de blaadj... bekijk recept »

Zeewolf met peper en gemberroomsaus

800 g zeewolffilet4 sjalotten (gehakt)1 dl droge, witte wijn2 dl visfond3 dl roomzout1 el verse gember (geraspt)80 g bakboter400 g spinazie20 zwarte peperkorrels (geplet)3 cl extra vierge olijfolie1. Hak de sjalot. 2. Rasp de gember. 3. Plet de peper... bekijk recept »

Zeewolf in venkelroomsaus

800 g zeewolffilet2 venkelknollen (in vieren)2 eieren (hardgekookt)0.5 el mosterd8 cl extra vierge olijfolie0.6 dl room2 cl pastis1 l courtbouillonpeperzout0.5 citroen (sap)1. Snij de venkelknollen in 4 en kook ze gaar in licht gezouten water. Pers g... bekijk recept »

Pagina 6 van 21