Recepten met zeeduivel

283 recepten met zeeduivel

Zeeduivel

Zeeduivel Zeeduivel is een vis die leeft in de Noord-Atlantische Oceaan, van Noorwegen tot Mauritanië, en ook in het Middellandse Zeegebied. Het is een grote vis, die tot een lengte van 2 meter en een gewicht van 40 kilogram kan bereiken. Zeeduivel heeft een plat, dof bruingroen lichaam, dat zich eensklaps in de staart versmalt. De vis heeft een grote bek met scherpe tanden, waarmee hij zijn prooi vangt. Zeeduivel is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Frankrijk. Het vlees van zeeduivel is stevig en heeft een delicate smaak. Zeeduivel kan op verschillende manieren worden bereid, waaronder bakken, grillen, pocheren en stoven.

Stoemp van asperges

½ bloemkool ½ bot groene asperges ½ bot witte asperges 1 ui 400 g bloemaardappelen peper en zout muskaatnoot 1 klontje boter 1 ei 1 scheutje melk 4 filets Lotte (staartvis of zeeduivel) peper en zout 150 g boter 1 citroen e... bekijk recept »

Garnalenspies en visbrochette met salsa picante

Garnalenspiesjes: 16 (diepvries) gepelde tijgergarnalen 2 eetlepels roerbakolie 1 teentje knoflook (geperst) peper (versgemalen) 8 kerstomaatjes Visbrochettes: 200 gram zeeduivel (blokjes van 2 cm) 200 gram zalmfilet (blokjes van 2 cm) 200 gram boter... bekijk recept »

Fondue in olie

200 gram gezeefde bloem 2 eieren 1 dl water 1 flesje bier garnalen mosselen kabeljauwfilet tarbot zeeduivel zeewolf tonijn schol zalm Oriëntaalse dipsaus: 1 dl sojasaus 1 eetlepel citroensap 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel sesamolie 2 eetlepels ... bekijk recept »

Mediterrane vissoep met rouille

600 g gemengde visfilets zoals zeewolf, roodbaars, tilapia, rode mul, zeeduivel, wijting, koolvis 2 teentjes knoflook geperst 1 eetlepel tijm fijngehakt 3 eetlepels olijfolie 1 ui in ringen 1 stengel bleekselderij in boogjes 1 wortel in plakjes 1 ven... bekijk recept »

Zeeduivelpakketjes

12 stukjes zeeduivelfilet (à 50 gram) 3 eetlepels slaolie 2 preien 1 rode paprika 4 plakjes ontbijtspek 1 teentje knoflook 4 eetlepels geconcentreerd sinaasappelsap(diepvries) 4 eetlepels dikke kokosmelk zout en peperVerwarm de oven voor op 200 ºC. S... bekijk recept »

Vissoep Uit Le Marche

750 gram verse viszoals tarbotschelvispoonkabeljauw zeeduivelgarnalen of inktvis (pesce frescorombonasellomerluzzogamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets (acciuge o alici) 2 uitgeperste teentjes knoflook (... bekijk recept »

Zarzuela De Pescado

12 grote mosselen (afgeborsteld ) 24 strandgapers (afgeborsteld ) 400 gr.dunne moten zeeduivel 300 gr.in ringen gesneden pijlinktvis 200gr. noorse kreeftjes 200gr. garnalen 1 1/2 dl. olijfolie 1 gehakte ui 4 fijngehakte tenen knoflook 1 fijn gehakt t... bekijk recept »

Vistajine

1 kilogram vis met graat (vb. zeeduivelhondshaai...)bloem om te bestuivenZ & Polie2 grote uien grofgesneden4 teentjes knoflook fijngesneden1 rode chilipeper fijngesneden zonder zaadjes1 eetlepel fijngeraspte gemberwortel1 theelepel gemalen komijnpoed... bekijk recept »

Jamie Oliver's Gestoomde Vis Met Couscous

- 1 handvol couscous - lauw water - ? gesnipperde ui - 2 teentjes knoflookfijngesneden - 2 rode pepers zonder zaadjes1 fijngehakt en 1 in ringetjes - Olijfolie extra virgin - 1 theelepel (zee)zout - 1 theelepel venkelzaad - 1 theelepel komij... bekijk recept »

Salade Met Gegrilde Kabeljauw, Spekjes En Citroendressing

Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »

Pagina 24 van 29