283 recepten met zeeduivel
Tabasco 1 el olijfolie 2 el anijslikeur 500 gr lotte (zeeduivel) 2 kookbuiltjes langgraan rijst van 125 gr 150 gr gedroogde Italiaanse tomaten 1 tl komijnzaad Boter 1 dopje saffraan 40 gr Parmezaanse kaas Zout Breng 1 liter water, samen met 15 drupp... bekijk recept »
600 gr zeeduivelstaart 16 plakjes dungesneden gerookte ham 16 kleine Parijse champignons olijfolie 1 teentje knoflook 1,5 el tomatenpuree 6 el mayonaise peper&zout (pezo) 4 platte metalen spiezen1. Borstel de champingnons schoon.2. Snij de zeedui... bekijk recept »
10 grote garnalen 1 eetlepel citroensap 400 gr tongschar- (of wijting)filet 2 eiwitten 2 dl creme fraiche Zout Peper 40 gr boter 4 sjalotten, fijngehakt 150 gr champignons, fijngehakt 4 eetlepels peterselie, fijngehakt 450 gr bladerdeeg (10 plakjes) ... bekijk recept »
400 g spaghetti20 mosselen2 inktvissen (in ringen)12 scampi's (gepeld, met het staartje er nog aan)100 g garnalen (gepeld)300 g zeeduivel (in hapklare stukken)1 venkelknol2 preiwitten1 dl room2 el Noilly Prat2 dl droge, witte wijnolijfolie2 teentjes ... bekijk recept »
zout en peper 4 eetlepels Solo 4 eetlepels suiker 1 aubergines 1 courgette 4 tomaten 1 teentje look 250 g champignons 2 eetlepels citroensap 600 g zeeduivel medaillons 1 ui 1. Snijd de tomaten in 4 stukken, ontpit ze en schik ze op een ovenp... bekijk recept »
500 gr zeeduivel 4 sneetjes gerookte zalm 2 grote uien 1 citroen 2 klontjes suiker 4 stronkjes witloof 1 rode paprika 2 sjalotjes 5 dl melk scheutje zoete likeur marjolein,bieslook,dragon,dille,p.z,notenolie1. Voor de marinade2. Meng alle kruiden met... bekijk recept »
200 g filet van vaste vis (zalmzeewolfzeeduivelwijting)6 scampis (diepvries)2 sjalotjesknoflookmiddelgroot blik tomatenblokjes1 rode paprika250 g champignons1 dl witte wijn1 el tomatenpureeverse peterselie en dilleandere verse tuinkruiden (oreganobie... bekijk recept »
1/2 dl olijfolie2 teentjes knoflook fijngesneden2 peperochini (gedroogde pepertjes) verkruimeld4 ansjovisjes fijngesneden8 kerstrotomaatjes in blokjes1 kg vongole (tapijtschelpen) en/of mosselen400 g visfilets bijv. tongdoradezeeduivelzeebaars4 lango... bekijk recept »
4 zeeduivelfilets van 150 gr. 2 deciliter olijf olie 4 gamba?s 8 gepelde grote tomaten. Knoflook lente-ui een ui een mespunt komijn cayennepeper peper en zout &... bekijk recept »
500 gr mosselen6 gamba's100 gr inktvisringen ongepaneerd500 gr visfilet zoals tilapia en zeeduivel of kabeljauw20 gr boter6 el olijfolie8 teentjes knoflook2 ontveld tomaten in stukjes zonder zaadjes1 klein blikje tomatenpuree1 1/2 dl droge witte wijn... bekijk recept »