283 recepten met zeeduivel
200 gram gezeefde bloem 2 eieren 1 dl water 1 flesje bier garnalen mosselen kabeljauwfilet tarbot zeeduivel zeewolf tonijn schol zalm Oriëntaalse dipsaus: 1 dl sojasaus 1 eetlepel citroensap 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel sesamolie 2 eetlepels ... bekijk recept »
- 1,5 kg gemengde vis en rauwe schelpdieren zoals rode mulzonneviszeeduivelrode snapperwijtinggrote garnalen en venusschelpen - 225 g smaakvolle tomaten - snufje saffraandraadjes - 6 el olijfolie - I uiin ringen - I preiin ringen - 1 stengel bleekse... bekijk recept »
1 ui 1 teen knoflook 1 aardappel 2 worteltjes 2 stengels bleekselderij 900 gram stevigegefileerde vis als kabeljauwzeeduivelrode poon 350 gram rijpe tomaten 3 eetlepels olijfolie 1 1/2 dl witte wijn 6 dl visbouillon stukje sinaasappelschil ... bekijk recept »
1 liter visfumet 1 kg lotte, zeeduivel( verdelen in 6 stukken) 3 moten zalm (1/2m p/p) 6 stuk st Jacobsschelpen (1p/p) 6 grote scampi (1p/p) 6 filet zeetong (1 opgerolde filet p/p) 3 filet griet (1/2 f p/p) 200 ml verse room 5 cl Ricard 1 staal pr... bekijk recept »
2,5 kg diverse vissoorten (bv,zeeduivel,kabeljauw,zeebaars,schelvis,tonijn),500 gr steurgarnalen,1 dl olijfolie,1 ui,1 selderijstengel,1 rode en een 1/2 groene paprika,3 tenen knoflook,1/2 theelepel gedroogde chilies,evt. wat saffraan,2 eetl. peterse... bekijk recept »
Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbottongzeewolf of zeeduivel ) 200 gr mosselen200 gr gamba's gepeld1 ui2 st. bleekselderij stengels2 st. prei3 tomaten3 teentjes knoflookschil van 1 sinaasappel2 venkelknollen1 mespuntje saffraan1 lit. witte tafelwijn1... bekijk recept »
1,25 kg visfilets met wit visvlees (bv. heek, koolvis, zeeduivel, wijting, zeebaars... ) 1 l visfumet 400 g aardappelen 2 middelgrote uien 1 glaasje cider (facultatief) 50 g boter 1 royale eetlepel room 4 dikke sneden stokbrood 1/2 bosje gehakte pete... bekijk recept »
10 aardappelen (Bintje) 2 eieren 40 g boter (roomboter) peper zout nootmuskaat 75 g paneermeel 12 sint-jakobsnoten 1 citroen 200 g zeeduivelfilet 100 g champignons 200 g Noordzeegarnaal (ongepeld) 15 g bloem (tarwebloem) 1 dl room 0.5 takjes petersel... bekijk recept »
750 gram verse vis, zoals tarbot, schelvis, poon, kabeljauw, zeeduivel, garnalen of inktvis (pesce fresco, rombo, nasello, merluzzo, gamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 f... bekijk recept »
1 grote uifijngesneden 3 el olijfolie 1 preiin dunne ringen 2 teentjes knoflookgeperst 2 tomatenontveldin blokjes dun afgesneden schil van 1/2 sinaasappel 1/2 venkelknolin reepjes 1 dl droge witte wijn 10 draadjes saffraan 1 blaadje laurier 2 takjes ... bekijk recept »