208 recepten met roodbaars
2 gefileerde visjes (roodbaars of tilapia)1 bekertje slankroom5 zwarte olijven zonder pittwee theelepels kappertjes3 zongedroogde tomaatjes op olie1 teentje knoflooktwee eetlepels balsamicoazijn1/2 eetlepel honing5 nestjes tagliatelle Voor de saus; f... bekijk recept »
TARTAARTJES: -60 g schoongemaakte prei(in dunne ringen) -10 g boter -500 g visfilet (schelvisroodbaars....) -4 sneetjes toast (70 g) -1 dl melk -40 g ui (gesnipperd) -1/2 knoflookteentje (fijn gehakt) -1/2 bosje dille -1 ei -zout en witte peper MOSTE... bekijk recept »
6 niet te grote plakken roodbaars of schelvis. (2) (Ik heb ook vaak Tilapia filet of Pangasius filet genomen dat is ook heerlijk). 3-4 uien in plakjes.(2) 2-3 rijpe tomaten (2) 1-1½ kopje (olijf)olie. of minder(2 theelepels gebruik ik de laats... bekijk recept »
10 grote garnalen 1 eetlepel citroensap 400 gr tongschar- (of wijting)filet 2 eiwitten 2 dl creme fraiche Zout Peper 40 gr boter 4 sjalotten, fijngehakt 150 gr champignons, fijngehakt 4 eetlepels peterselie, fijngehakt 450 gr bladerdeeg (10 plakjes) ... bekijk recept »
1 el. olijfolie. 1 el. mosterdzaadjes. 1 el. kerriepoeder. 1 grote uiin ringen gesneden. 1 teen knoflookgeperst. 1 zak koelverse tomatensoep met basilicum a 4 dl. (als je lekkere tomatensoep over hebt voeg daar dan verse basilicum aan toe en gebruik ... bekijk recept »
1/2 zakje hazelnoten, 1 teentje knoflook, 1 zakje waterkers, 50 gr. zachte geitenkaas, versgemalen zwarte peper, 1 dl. olijfolie, 2 roodbaarsfilet, grof zeezout, 1/2 eetlepel om in te vetten. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bakplaat invetten. R... bekijk recept »
voor 4 personen: 500 gr vis ( kabeljauw-wijting-roodbaars-zeeduivel), 300 gr paprika : gele ,groene en rode 200 gr champions, sap van 1 citroen, 1 grote ui, 1 dl olie, 1/2 dl azijn, mespunt komijn, tijm, rozemarijn en peperspoel de vis, droog hem en ... bekijk recept »
750 gram filet (bot, maar tong, roodbaars of schol schijnt ook te mogen) 1 theelepel azijn 30 gram gesmolten boter 100 gram geraspte mierikswortel 1 middelgrote, geschilde en geraspte appel 1,5 a 2 dl. zure room zout suikerBereiding: Doe een ... bekijk recept »
750 g aardappelen500 g visfilet (zalm, kabeljauw, roodbaars,...)100 g grijze garnalen100 g rivierkreeft1 venkel150 g champignons50 g gruyère (geraspt)0.5 citroen (sap van)500 ml visbouillon200 ml roomboternootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor o... bekijk recept »
250 g roodbaarsfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeewolffilet (in dobbelsteentjes)250 g wijtingfilet (in dobbelsteentjes)250 g rode poonfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeebarbeel (in dobbelsteentjes)1 langoest (van 500 g (of kreeft))2 uien (fijngehakt)... bekijk recept »