208 recepten met roodbaars
Voor de visfond: 1-1½ kg visgraten en koppen. 1 bosje soepgroente peterseliestengels 1 laurierblad 1 theelepel zout 1 takje tijm snufje saffraan 1½ liter water. Voor de visschotel: 2 wortels 1 kleine prei 1 stengel bleekselderij 100 gram ... bekijk recept »
600 gram zeevisfilet (bijv. kabeljauw of roodbaars) zout 300 gr. tomaten 3 rode Spaanse pepertjes 2 el. olie 2 teentjes knoflook 50 gr. verse gember 2 tl. kukurma 1 tl. gemalen koriander 2. tl. gemalen komijn 4 dl. kokosmelk uit blik sap van 1 citroe... bekijk recept »
1 liter visbouilon. 500 gram gemengde visfilet.(roodbaars,kabeljouw,wijting,mul)in grove stukken. 200 gram gamba`s,inktvisringen n mosselen. (of een bakje fruit de mer) 1 glas witten wijn. 2 el pesto. 200 ml tomato frito. 3 el pesto. 3 el olijfolie.... bekijk recept »
1/2 zakje hazelnoten, 1 teentje knoflook, 1 zakje waterkers, 50 gr. zachte geitenkaas, versgemalen zwarte peper, 1 dl. olijfolie, 2 roodbaarsfilet, grof zeezout, 1/2 eetlepel om in te vetten. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bakplaat invetten. R... bekijk recept »
1 gesnipperde uiolijfolie2 fijngehakte tenen knoflook,1 dl tomatenblokjes uit blik1 el gemalen koriander1 mespuntje cayenne of andere pittige peper,2 volle el. tahin (sesampasta),500 gr.mootjes visfilet (kabeljauw,tilapia,roodbaars) zout. Bak de ui g... bekijk recept »
1 ui2 teentjes knoflook3 wortelen2 middelgrote aardappelen1/2 l blik gepelde tomaten500 tot 600 gr vis (roodbaars,zeebaarszalmtonijn...) 3 eetlepels olie2 l visbouillon2 laurierblaadjeskomijnzoutpepersap van 1 limoen. Verhit de olie en stoof er de ui... bekijk recept »
2 sjalotten 1 gele paprika 1 courgette 250 gr. champignons 1 eetl. boter peper en zout 4 kabeljauwfilets (of tilapiaroodbaarskoolvis) 2 limoenen 2 takjes dragon Fruit de sjalotjes 2 minuten in boter. Voeg de paprika, courgette en champignons toe en k... bekijk recept »
350 g kabeljauwfilet of roodbaars 1 el rode currypasta (pot) 2-3 el vissaus 1 ei 3 limoenblaadjes (djeroek poeroettoko) 1 el fijngesneden (Thaise) basilicum frituurolie extra nodig: keukenmachine of blender Pureer de kabeljauw met de currypas... bekijk recept »
750 g visfletsbv kabeljauwzalmschelvis,roodbaars,rouget etc eventueel aangevuld met grote gepelde garnalen 2 stevige preienviskruidenpeterselie1 grote creme fraiche100g belegen kaasgeraspt. Bestrijk een ovenvaste schaal met wat olijfolie. Snijd de pr... bekijk recept »
200 gram roodbaarsfilet 1 venkelknol 1 kleine ui 3 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook 1 theelepel koenjit 3 dl droge witte wijn 1? visbouillonblokje 10 cherry tomaatjes 100 gram verse rose garnalen zout versgemalen peper Verhit de olijfolie in ee... bekijk recept »