208 recepten met roodbaars
Red Snapper 4 lenteuitjes 4 tlp. rode currypasta 4 tlp. cocosmelkpoede r2 limoentjes Mix de rode currypasta en cocosmelkpoeder(of geconcentreerde cocoscreme)tot een papje en wrijf dit in de vis. (Ook in de inkepingen).Snij de linoentjes aan dunne pla... bekijk recept »
1 rode ui 1/4 komkommer 2 worteltjes 5 el witte wijn (of appelazijn) 3 el zoete chilisaus 2 el citroensap mespuntje suiker 2 of 4 ( ligt een beetje aan de maat) roodbaarsfilets bloem cajunkruiden zonnebloemolie Doe de wijn, suiker, chilisa... bekijk recept »
Groene citroenen: 2 citroenmelisse: 1 bloemkoolroosje koriander: 1 bloemkoolroosje roodbaarsfilet: 800 gram uien: 1 bosje peper sojasaus: 2 soeplepels aluminiumpapier Spaanse peper: 1 Aziatische groenten (Chinese koolsojapaprika): 400 gram W... bekijk recept »
1 grote roodbaarsgeheel en met vel olijfolie 6 kleine takjes rozemarijn zout naar smaak combinatie van witte en zwarte peper en rode droge bessen (of gewoon peper) Maak aan elke zijde van de vis 2 schuine inkepingen. Stop in deze inkepingen 4 takjes ... bekijk recept »
1 zalm van ongeveer 1 kg (of de staart van een grote zalm) 1 roodbaars van ongeveer 1 kg verse tuinkruidenmengeling look boter witte wijn grof zout zwarte peper van de molenVoor de bearnaise : 3 eieren 2 eetlepes azijn 400 gram boter 1 bosj... bekijk recept »
4 tot 5 mooie roodbaarsfilets, 2 citroenen, 3 tomaten, 2 uien, 6 ansjovisfilets, olijfolie, 3 glazen droge witte wijn, 10 zwarte olijven, tijm,laurier,petersele,bieslook, cayennnepepern peper en zout Doe een flinke scheut olijfolie inn een ovenschote... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets zonder vel 1 fijngesneden sjalot 4 gedroogde tomaten 4 tomaten 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten verse basilicum 6 eetlepels olijfolie 3 eetlepels witte wijnazijn witte peper zout mosterd Voorbereiding Verwarm de gril... bekijk recept »
500 gram pruimtomaten 1 ui 1 teentje knoflook 2 takjes oregano 0,5 el suiker 3 el olijfolie zeezout versgemalen peper 250 gram roodbaarsfilet 2 takjes tijm 2 el balsamico-azijnOntvel de tomaten en snij ze in stukken. Pel de ui en snij hem in stukjes.... bekijk recept »
800 g roodbaarsfilet2 bakjes waterkers2 dl droge, witte wijn2 dl room1 sjalot (fijngesneden)4 stengels bleekselder (fijngesneden)1 dl visfond5 cl jenever15 g bakboterpeperzout1. Snij het sjalotje en de selder fijn. 2. Spoel de vis en dep droog. 3. Ko... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets (ca. 200 g)1 el mosterd25 g bakboter25 g tarwebloem2 dl halfvolle melk0.5 cl witte wijnazijn0.5 el kappertjes1 citroen (in schijfjes)peperzout1. Snij de citroen in schijfjes. 2. Verwarm de grill. 3. Was de vis onder stromend water e... bekijk recept »