Recepten met paling

257 recepten met paling

Paling

Paling Paling is een vis die leeft in zoet en brak water. Het is een lange, slanke vis met een gladde huid. Paling is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Paling kan op verschillende manieren worden bereid. De meest voorkomende manier is om hem te roken. Gerookte paling is een delicatesse en kan worden gegeten als voorgerecht of hoofdgerecht. Paling kan ook worden gebakken, gegrild of gepocheerd.

Zeepaling met kruiden

1 kg zeepaling (in gelijke moten gesneden) citroensap zout 1 ui (gesnipperd) 40 g boter 200 g champignons (fijn gehakt) 1 glas droge witte , bv.Muscadet 1/8 l water 1 eetlepel bloem 1/8 l zure room 2 eetlepels gehakte peterselie citroenpartjes als ga... bekijk recept »

Vissalade

1 bakje surimi1 bakje garnalen1 verpakking gerookte zalmfiletliefst gekruid1 verpakking gerookte paling of 1 losseeen klein bakje kreeftsaladeeen zakje gemengde slawat kerstomaatjes2 eetl. curry3 eetlepels yoghonaise1 teentje knoflookdrie eetl.olie1 ... bekijk recept »

Palingsalade met citroendressing

150 gram gerookte palingfilet 1 bosje radijs 200 gram gemengde salade 2 eetlepels citroensap 1 theelepel suiker 2 eetlepels slaolie 4 eetlepels magere yoghurt halve theelepel kerriepoeder zout en peper 2 eetlepels grofgehakte peterselie (of uit de di... bekijk recept »

Driekleurenfusillisalade Met Garnalen En Gerookte Zalm

300-400 gr driekleurenfusilli (Grand&primeItalia) zoutpeper 150 gr gerookte paling in reepjes 200 gr gerookte zalm in reepjes 150 gr Hollandse garnalen 5 ansjovisfilets in dunne reepjes 2 theelepels dragonblaadjes 1 in zeer dunne reepjes geschaafde v... bekijk recept »

Vissoep Uit Livorno

- 2 kg gemengde vis (paling,pijlinktvisscampi'sknorhaanwijtingheek en zonnevis..) schoongemaakt (de koppen bewaren)de grotere vis in moten gesneden -3 dl olijfolie -zout en peper -1 ui gesnipperd -1 wortel fijngehakt -2 stengels bleekselderie fijngeh... bekijk recept »

Feestelijke Hors D'oeuvre.

4 eieren 12 kleine augurkjes 500g Hollandse garnalen 12 middelgrote tomaten 6 el mayonaise peper 12 plakken gerookte zalm 12 smalle palingfilets plukjes dille en peterselie. Kook de eieren hard, pel ze en zet ze tot gebruik in koud water. Snijd de au... bekijk recept »

Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac

Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerookte zalm - gerookte vis - haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerook... bekijk recept »

Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac

Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerooktezalm - gerookte vis- haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerookte... bekijk recept »

Broodje Met Vis En Roerei (aalborger Smorrebrod)

2 eieren 1/2 e gemende groene kruidenfijn snufje zout snufje witte peper 1+1/2 e boter sneetje bruin vloerbrood 1 blad gewassen en uitgelekt kropsla 65 g gerookte palingontveld en van graad gehaald 1 dunne plak gerookte zalm 1. Klop eieren met groene... bekijk recept »

Gefilte Fisch (Jiddisch)

2 kg vis (bij voorkeur zoetwatervis als karpersnoeksnoekbaarsenz. geen paling) 2 uien 2 grote wortelen bosje selderij zout peper nog 1 ui 3 eieren 2 flinke eetl verkruimelde matzes zout peper evt. 2 blaadjes gelatine geraspte mierikswortel Rasp de de... bekijk recept »

Pagina 23 van 26