257 recepten met paling
Paling is een vis die leeft in zoet en brak water. Het is een lange, slanke vis met een gladde huid. Paling is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Paling kan op verschillende manieren worden bereid. De meest voorkomende manier is om hem te roken. Gerookte paling is een delicatesse en kan worden gegeten als voorgerecht of hoofdgerecht. Paling kan ook worden gebakken, gegrild of gepocheerd.8 bosjes radijsjes ? 1/2 zakje verse koriander (a 15 g) ? 16 sneetjes casinobrood (wit of bruin) ? 5 eetlepels knoflookmayonaise ? 1 pakje kipfilet feuilletine (vleeswaar 100 g) ? 200 g gerookte palingfilet ? 1/4 komkommer ? 1 bakje verse room... bekijk recept »
Parfait: 500 ml room 5 eidooiers 1,5 blaadje gelatine 200 ml room half opgeklopt 3 eiwitten opgeklopt 200 ml yoghurt 200 ml cocktailsaus Tartaar van gerookte rivierpaling en grijze garnalen: 400 gerookte rivierpaling 100 gr. grijze garnalen... bekijk recept »
150 gr. wijtingfilet, 750 gr. aal of paling, 6 sneetjes witbrood, 500 gr. bloem, zout/peper, 225 gr. boter of margarine, 3 eieren, 1 dl. koud water, 1/2 el. verse bieslook, 1/2 el. kervel, 1,5 el. peterselie, 2 el. fijngehakte sjalotten, 2 el. droge... bekijk recept »
sneden bruin of wit casinobrood 3 dl garde- of slagroom 2 dl mayonaise beetje cayennepeper beetje paprikapoeder zout en peper 1 dl gehakte dille 1 dl geknipte bieslook (het kan ook met dille en bieslook uit de diepvries maar niet met gedroogde uit ee... bekijk recept »
1 kilo verse palingongeveer duimdik zout knoflookpoeder 1 bos dille 1 kleine komkommer 250 gr. grote champignons 4 kleine tomaten 100 gr. vet gerookt spek sap van 1 citroen 5 eetl. olie mespunt scherpe paprika 1 theel. paprikapoederzoet Le... bekijk recept »
Beetgaar gekookte pasta (vlindertjes vind ik de lekkerste)in reepjes gesneden ijsbergsla1 gesnipperde ui1 teentje knoflook3 tomaten in schijfjes3 eieren in stukjeszwarte of groene olijven naar eigen keustonijn/zalm/paling/ham/kaas naar keuze en eigen... bekijk recept »
3 ons gerookte paling 3 ons gerookte zalm 1 pakje crabstic´s 4 haringen 3 ons garnalen 2 potjes gekleurde viskuit (zwart of rose) whiskysaus. Elke soort vis mooi in het rond op de borden leggen tot het bord helemaal is opgevuld met de vis . Daar... bekijk recept »
TERRINE: 300 gram tongfilet 300 gram tarbotfilet 300 gram kabeljauwfilet 200 gram gefileerde gerookte paling 3 eieren 2,5 dl slagroom zout naar smaak 1 krop icebergsla het (lange!) groen van 3 a 4 preien ROOMSAUS: Basis: 1 pot visfond 1 glas witte wi... bekijk recept »
3 uien 30 gr margarine 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood (Gebruik glutenvrij brood) Pel en snipper de uien.Smelt de margarine,la... bekijk recept »
3 uien 30 gr margarine 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood zonder toevoegingen Pel en snipper de uien.Smelt de margarine,laat deze... bekijk recept »