Recepten met paling

257 recepten met paling

Paling

Paling Paling is een vis die leeft in zoet en brak water. Het is een lange, slanke vis met een gladde huid. Paling is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Paling kan op verschillende manieren worden bereid. De meest voorkomende manier is om hem te roken. Gerookte paling is een delicatesse en kan worden gegeten als voorgerecht of hoofdgerecht. Paling kan ook worden gebakken, gegrild of gepocheerd.

Bretonse Vissoep.1

3 uien 30 gr margarine(koemelk ei vrij) 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood(koemelk ei vrij) Pel en snipper de uien.Smelt de marga... bekijk recept »

Verschillende Spitjes

stukjes lever in een plakje gerookt spek en afgewisseld met champignons.stukjes palinggekruid met basilicum en omwikkeld met verse munt en spinazieblaadjes voorgekookte mosselen in een blaadje spinazieafgewisseld met plakjes courgette en een kleine a... bekijk recept »

Klassieke Kantonese Gebakken Rijst

125 gr gekookt krabvlees 125 gr gekooktegerookte ham 125 gr waterkastanjesuit blik 8 lente-uitjes 4 eetlepels arachide-zonnebloem- of saffloerolie 2 uiengehakt 750 gr gekookteafgekoeldewitte langkorrelrijst (500 gr rauw) 3 scharreleierengeklopt 2 ee... bekijk recept »

Pastasalade

Pasta. Een keuze uit: cherrytomaatjes, veldsla, komkommer, broccoli, mais, paprika, lente-ui, ananas, doperwtjes, rode ui, appel, knoflook, olijven, kappertjes, peper, augurk, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, garnalen, zalm, tonijn, paling, fe... bekijk recept »

gerookte heilbotmousse

200 gr gerookte heilbot 4 dl room 1 beetje cayennepeper en zout 1 paar sneetjes donkerbruin brood1. snij de heilbot in stukken en mix deze met een goeie scheut room en kruid royaal met cayennepeper en beetje zout2. klop de rest van de room heel stijf... bekijk recept »

Feestelijke visfondue

200 g tarbotfilet (in blokjes)200 g zeeduivelfilet (in blokjes)200 g roodbaarsfilet (in blokjes)200 g paling (in mootjes)4 plakjes gerookte zalm (in blokjes)1 zeetong (in reepjes)8 sint-jakobsvruchten8 scampi's4 langoustines125 g champignons1 ui (in ... bekijk recept »

Bouillabaisse

5 mooie tomaten 2 grote harde uien 4 aardappelen 1/2 sinaasappel met schil 1-2 teentjes knoflook 1 el. peterselie 1/4 tl. kruidnagel 10 jeneverbessen 2 dl. olijfolie 2l. visfument 250g. schelvis 250g. baars 250g. paling 100g. garnalen 100g. mosselen ... bekijk recept »

Mosterdsoep Met Saffraan

30 gr boter 45 gr bloem 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 25 cc zonnebloemolie 1 1/4 liter kip of vis bouillon 6 mg saffraan 125 cc room 75 gr fijne franse mosterd 75 gr moutarde de meaux 250 cc droge witte wijn Van boter en bloem een roux mak... bekijk recept »

Milde Kaapse mosterdsoep

voor 4 personen: 40 gr. margarine, 100 gr. magere gerookte spekreepjes, 3 eetlepels bloem, 1 liter water, 3 afgestreken eetlepels Kaapse mosterd met dille, 1 blokje kippenbouillon, zout en peperSmelt in een normale pan de margarine en voeg daarbij de... bekijk recept »

Mosterd soep met saffraan

30 gr boter 45 gr bloem 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 25 cc zonnebloemolie 1 1/4 liter kip of vis bouillon 6 mg saffraan 125 cc room 75 gr fijne franse mosterd 75 gr moutarde de meaux 250 cc droge witte wijn.Van boter en bloem een roux maken Sjalotj... bekijk recept »

Pagina 22 van 26