Recepten met paling

257 recepten met paling

Paling

Paling Paling is een vis die leeft in zoet en brak water. Het is een lange, slanke vis met een gladde huid. Paling is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Paling kan op verschillende manieren worden bereid. De meest voorkomende manier is om hem te roken. Gerookte paling is een delicatesse en kan worden gegeten als voorgerecht of hoofdgerecht. Paling kan ook worden gebakken, gegrild of gepocheerd.

Venkelsoep Metzalm En Krab

1 grote venkelknol in smalle reepjes.. ¼ l halfvolle melk. 30 gr boter. 30 gr bloem. ¾ l bouillon van tablet of uit pot. 2 eetl.witte vermouth of witte wijn. 100 gr gerookte zalm,in reepjes. 100 gr surimi krab,kleingesneden. peper en zout... bekijk recept »

Vissoep Uit Molise

1,5 kg vis en schaaldieren (bijv. scholwijtingpoontongpalinggarnalen)500 gr mosselen of andere schelpdierengoed gewassen2 uien gesnipperd125 ml olijfolie3 knoflooktenengehakt3/4 l water1 tl saffraan2-4 kleine rode pepers250 ml witte wijn2 el petersel... bekijk recept »

Vissersbordje Uit De Oosterschelde

400 gr. kabeljauwfilet400 gr. paling800 gr. schartongfilet16 roosjes brocoli16 dobbelsteentjes knolselder16 dobbelsteentjes wortelen16 dobbelsteentjes aardappelen16 spruiten400 gr. boontjes. Ingredienten : Sabayon: 5 dooiers1,5 dl. Antoon( bier)30 bl... bekijk recept »

Tompouce Van Gerookte Zalm-palingmousse

? wit casino brood 100 g gerookte zalm 50 g gerookte paling (schoongemaakt) 1 el witte wijn 3 dl slagroom peperzout dille peterselie 100 g zwarte/groene olijven 2 teentjes knoflook 50 g zongedroogde tomaten op olie 2 theelepels mosterd 1 theelepel ol... bekijk recept »

Broodje Volendam

100 gr. filets van gerookte paling50 gr. zachte boter2 eetl. slagroom1 theel. citroen- of limoensapzout(cayenne)peper5 broodjes(krul)slakomkommer Snijd de filets in stukjes en leg ze in de foodprocessor. Doe er de boter en de slagroom bij. Voeg de ci... bekijk recept »

Caldeirade A Ribatejana

0.05 liter olijfolie 1 middelgrote ui in ringen 1 pond harder 1 pond verse paling 2 grote tomaten gehakt 1 grote geperste teen knoflook 0.25 liter water zout/peper 350 gram aardappelen in plakjes Verhit de olie in een grote braadpan en bak de uien to... bekijk recept »

Romige pasta met hollandse garnalen en broccoli

150 gm hollandse garnalen 1 alternatief: roze garnalen, paling 150 gm (vlinder)pasta 1 zout 1 versgemalen peper 300 gm kleine broccoliroosjes 3 bosuitjes 150 gm verse roomkaas met kruiden 1 nootmuskaat Bereidingswijze: Kook de pasta in een pan met ru... bekijk recept »

Feestelijke visschotel

100 gm gerookte gefileerde paling 1 zoute haring 1 gefileerde gerookte forel 100 gm gerookte zalm 4 gerookte sprotjes 1 takje dille 1 ui 1 citroen Bereidingstijd: 15 minutenLekker met: ijsbergsla Serveer: er volkorenstokbrood bij, knäckebröd of dun r... bekijk recept »

Romige pasta met hollandse garnalen en broccoli

150 gm hollandse garnalen 1 alternatief: roze garnalen, paling 150 gm (vlinder)pasta 1 zout 1 versgemalen peper 300 gm kleine broccoliroosjes 3 bosuitjes 150 gm verse roomkaas met kruiden 1 nootmuskaat Bereidingswijze: Kook de pasta in een pan met ru... bekijk recept »

Feestelijke visschotel

100 gm gerookte gefileerde paling 1 zoute haring 1 gefileerde gerookte forel 100 gm gerookte zalm 4 gerookte sprotjes 1 takje dille 1 ui 1 citroen Bereidingstijd: 15 minutenLekker met: ijsbergsla Serveer: er volkorenstokbrood bij, knäckebröd of dun r... bekijk recept »

Pagina 24 van 26