1000 recepten met kabeljauw
Bereidingstijd: 40 minuten 2 uien 1 grote rode paprika 3 eetlepels (olijf)olie 1 flinke knoflookteen 1 citroen 1 flesje Maggi Basis voor Tomatensoep ? eetlepel gedroogde Provencaalse kruiden 4 tomaten 400 g kabeljauwfilet zout(versgemalen) p... bekijk recept »
Kroketje van kabeljauwbrandade, gemarineerde rode ui en emulsie van peterselie Voor 4 personen: 200 g kabeljauw 500 g aardappelen 1 ei 2 teentjes knoflook 2 takjes tijm 1 laurierblad 2 dl melk Peper, zout en nootmuskaat 120 g peterselie 1 dl olijfoli... bekijk recept »
4 stukken kabeljauwfilet op vel **voor de spinazie: 250 gram wilde spinazie 1 teen knoflook zout ** Vis veloute: 3 liter water 300 gram visgraten 150 gram liason 150 gram roomboter zout- **spinazie:** - Wilde spinazie wassen, uit laten lekken in verg... bekijk recept »
: **spinazie: 350 gram wilde spinazie 1 teen knoflook zout **Vis veloute: 3 liter water 300 gram visgraten 150 gram liason 150 gram roomboter zout**Bereiding spinazie:** - Wilde spinazie wassen, uit laten lekken in vergiet. - Olijfolie in pan doen, w... bekijk recept »
Voor 6 personen: 250 gram kabeljauw, vers of uit de diepvries 1 teentje knoflook stukje verse gemberwortel van ca. 3 cm 250 gram krab of krabfantasy (blik of diepvries) 3 bosuitjes 2 eierdooiers een paar druppels tabasco zout olie om te bakken 4 blad... bekijk recept »
2 uien 1 grote rode paprika 3 eetlepels (olijf)olie 1 flinke knoflookteen 1 citroen 1 flesje Maggi Basis voor Tomatensoep ? eetlepel gedroogde Provencaalse kruiden 4 tomaten 400 g kabeljauwfilet zout(versgemalen) peper 125 g roze of jumboga... bekijk recept »
2 uien 1 grote rode paprika 3 eetlepels (olijf)olie 1 flinke knoflookteen 1 citroen 1 flesje Maggi Basis voor Tomatensoep ? eetlepel gedroogde Provencaalse kruiden 4 tomaten 400 g kabeljauwfilet zout(versgemalen) peper 125 g roze of jumboga... bekijk recept »
2 uien 1 grote rode paprika 3 eetlepels (olijf)olie 1 flinke knoflookteen 1 citroen 1 flesje Maggi Basis voor Tomatensoep ? eetlepel gedroogde Provencaalse kruiden 4 tomaten 400 g kabeljauwfilet zout(versgemalen) peper 125 g roze of jumboga... bekijk recept »
voor 6 personen: 1/2 kg lasagne 600 gr zalm +visbouillonblokje + citroen + 2 dl magere room + dille + 2 lp mosterd + peper + zout. 600 gr kabeljauw + een visbouillonblokje Vissaus : 1 lp boter, 2 lp bloem, ½ l bouillon en 1 dl room,peper en zout 5 to... bekijk recept »
750 gram kabeljauw, filet zonder graat 4 knoflookteentjes 8 eetlepels olijfolie 4 eetlepels room 2 eieren 1 gesnipperde ui 3 middelgrote tomaten laurierblad 2 takjes verse tijm 1 theelepel suiker peper zout. 1 ei Bladerdeeg 2 maal.Traditioneel wordt ... bekijk recept »