1000 recepten met couscous
2 grote uien 100 g boter 500 g lamslappen 2 tl gemberpoeder (djahé) 0.05 g saffraan 500 g pompoen 500 g winterpeen 500 g aardappelen 3 tomaten 200 g kikkererwten 2 el olijfolie 350 g rundergehakt 500 g courgette 200 g rozijn... bekijk recept »
75 g couscous 1 limoen 1 el olijfolie 2 tl gembersiroop 1 kleine sinaasappel 1 el zwarte olijven zonder pit 2 el gerookte amandelen 1 takje munt 1 snufje zout 1 snufje peper 1 rasp1. Bereid de couscous volgens de aan... bekijk recept »
4 rode uien (gepeld) 7 el olijfolie 300 g rundertartaar 3 tenen knoflook (geperst) 2 courgettes 300 g couscous 75 g witte kaas (plak 150 g)1. Verwarm de oven op 225 °C. Snijd de uien tot op 1 cm van de wortelaanzet in viere... bekijk recept »
2 eetlepels olie 300 g varkensvleesreepjes 300 g sperziebonen (schoongemaakt) 1 bakje champignons (in kwarten) 2 teentjes knoflook 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 theelepel gemalen komijn 1 theelepel gemalen kaneel 1 th... bekijk recept »
300 g couscous 3 el olijfolie 3 tl boter 1 ui 1 el Italia kruidenmix (diepvries) 8 Toscaanse worstjes 400 g Italiaanse roerbakmix 390 g sugo pastasaus pikant1. Bereid de couscous met olie en boter volgens de aanwijzingen op de verp... bekijk recept »
peper 4 dikke wortelen 4 dikke rapen 1 venkel 4 eetlepels 0,5 koffielepel kurkuma 1 kaneelstokje 0,5 koffielepel gemalen gember 0,5 koffielepel ras-el-hanout 800 g staartvisfilets 2 1 afgestreken eetlepel suiker 1 dopje saffraanpoeder 1 bussel kori... bekijk recept »
300 g couscous 150 g doperwten extra fijn (diepvries) 250 g kipfilet fumé 2 bakjes mango cubes (a 260 g) 1 zakje veldsla (75 g) 1 bakje Thousand Island dressing (100 g) 2 eetlepels milde Indiase kerriepasta1. Couscous berei... bekijk recept »
6 el olijfolie 4 runderbraadworsten 300 g couscous 500 g courgettes 2 tenen knoflook 4 el salsa mild1. Verhit in 2 eetlepels olie in koekenpan en bak worsten in ca. 3 minuten rondom bruin. Laat in ca. 8 minuten gaar worden. Breng in pan 6 d... bekijk recept »
700 g broccoli (in kleine roosjes) 300 g couscous (pak 500 g, biologisch) ½ zakje elitehaver (noten-rozijnenmix, a 200 g) 4 el olijfolie 1 zakje tikka masala pasta (80 g) 500 g zalmfilet ((zak 750 g, diepvries)... bekijk recept »
250 g rauwe ongepelde zoutwatergarnalen (diepvries, zak à 500 g) 300 g couscous 1½ visbouillontablet 600 ml kraanwater 95 g geroosterde amandelen (bakje à 190 g) 15 g koriander (bakje à 15 g) 20 g platte peterselie&nbs... bekijk recept »