1000 recepten met bloem
4 zalmfilets ? 150 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter [color=blue]**voor de saus:[/color] 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1 kaneelstokje 1 kruidnagel zwarte peper en zout naar smaak [color=blue]**voor de garnering:[... bekijk recept »
Voor ca. 20 pistolets 650 gr speciale bloem voor pistolets l kleine dessertlepel fleur de sel 1 theelepel suker l pakje korrelgist (11 gr of bakkersgist maar dan hoeve'elheid zeker verdubbelen) l eetlepel melkerijboter (of margarine) 400 ml lauw wate... bekijk recept »
500 gr bloem 40 gr gist 3 dl lauwwarme melk of water 3 el basterdsuiker 300 gr krenten 2 eieren 10 gr zout 2 thl citroenrasp 40gr margarine of boter 40gr zachte margarine 40 gr bloem- Zeef de bloem in de kom. maak in het middan eeen kuiltje en brokke... bekijk recept »
1 zakje gedroogde gist of 20 gr verse gistfijn verkruimeld 500 gr tarwebloem 2 el olijfolie 250-300 ml lauw water 2 tl (zee)zout 100 gr ontbijtspekin reepjes 50 gr olijvenzonder pitin plakjes 2 teentjes knoflookfijn gesnipperd 75 gr (half)gedroogde t... bekijk recept »
voor het frangipane beslag o 125g boter o 125g kristalsuiker o 2 eieren o 125g amandelpoeder o 35g bloem voor de taart en afwerking o voorbereide kruimeldeeg of bladerdeeg uit het koelvak van de supermarkt o abrikozenconfituur o bloemsuiker... bekijk recept »
4 eieren - 1 aubergine - 4 dunne schijven gerookt borstspek - zoutpeper - 2 tomaten - 40 gram bloem - peterselie - 100 gram boter. Bereidingswijze Haal de steel van de auberginewas ze maar schil ze niet. Snij ze in de lengte in schijven van een centi... bekijk recept »
12 asperges - 4 portabella's - 300 gram kalfszwezeriken - 75 gram oesterzwammen - 10 gram morieljes - 50 gram Shiitakes - 10 gram truffels - 2 eetlepels glace de viande - 1 deciliter kalfsfond - 1 theelepel olijfolie - 1 theelepel aardappelmeel - 1 t... bekijk recept »
300 g bloem2 1/2 dessertlepels bakpoeder1/2 dessertlepel baksodasnufje zout1 el (15 gram) suiker125 g margarine of boter175 g karnemelk15 g gesmolten boter. Voor de garnering: maanzaad of venkelzaad. Voorbereiding Muffinpan voor de magnetron klaarzet... bekijk recept »
2,5 dl water 50 gr boter150 gr bloem 4 eieren 2 tl bakpoeder mespuntje zout. Voorbereiding Verwarm de oven voor op 200 graden Bereidingswijze Begin met het nauwlettend afwegen van de ingredi?nten. Breng waterzout en boter in een steelpan aan de kook.... bekijk recept »
Rozijnen 200 grrozemarijn 2 takjesfruitige witte wijn 2 1/2 dlboter 200 gramlichtbruine basterdsuiker 200 grameieren 4bloem 200 grampijnboompitten 25 gram. zout Hulpmiddelen Papieren cakevormpjes 18 a 20 stuks. Wijnsuggestie: Sauvignon Blanc Hulpmid... bekijk recept »