1000 recepten met bloem
Voor de vulling. 250 g poedersuiker 4 el oranjebloesemwater 500 g ontvliesde amandelen (blanke amandelen) 1 tl kaneel 50 gr boter of margarine voor het deeg. 200 gr bloem snufje zout 2 el olie 1 1 ? dl oranjebloesemwater. Bereidingswijze Vulling. Poe... bekijk recept »
150 g bloem 125 g koude roomboter 150 g kristalsuiker 6 middelgrote appels (bijvoorbeeld Golden Delicious of Jonagold) Hulpmiddelen Ovenschaal of taartvorm met dikke bodem en hoge rand (doorsnede 24 cm) Hulpmiddelen - Ovenschaal of taartvorm met dik... bekijk recept »
2 eetlepels stroop 5 eetlepels bruine basterdsuiker 50 gram ongezouten boter. Halve theelepel bakpoeder. 225 gram bloem. 1 theelepel gemalen kruidnagelen. 2 theelepels kardemom. 1 theelepel kaneel. 1 theelepel gemberpoeder. Bereidingswijze Verwarm d... bekijk recept »
Boter 280 gram Gesmolten chocoladecouverture 280 gram Eierdooiers 14 stuks Eiwitten 18 stuks Bloem 180 gram chocoladefondant 150 gram Abrikozenjam 150 gram suiker 240 gram. Voorbereiding Twee springvormen invetten en met bloem bestrooienchocoladecouv... bekijk recept »
4 a 5 plakjes bladerdeeg 2 blikjes sardines 4 tomaten 1/8 l slagroom 100 gr roomkaas (goedkope variant is prima) 5 sprietjes bieslook 3 eieren blikje tomatenpuree 2 eetl. italiaanse kruiden 1 eetlepel bloem boterzoutpeper Hulpmiddelen Bakvorm ca 24 ... bekijk recept »
200 gr suiker 150 gr zelfrijzende bloem 150 gr boter 6 eieren 3 el cacaopoeder 75 gr pure chocolade 3 eiwitten 3 el suiker 2 zakjes chocoladecouverture Bereidingswijze Voor het deeg laat u de boter heel zacht wordenmaar niet smelten Doe ze in een gro... bekijk recept »
- 250 gr. patentbloem op kamertemperatuur - 15 gr. gist - 1 deciliter lauwwarme melk - 40 gr. suiker - 40 gr. zackte margarine of boter - 1 theelepel zout - 2 gekookte niet gepelde eieren - 1/2 theelepel olie - 1 klein ei - 2 krentenrozijnen of stukj... bekijk recept »
400 gram bloem4 eieren2 theelepelsolie1 theelepelzout4 eetlepels waterolie om te frituren. Hulpmiddelen Frituurpan Hulpmiddelen - Frituurpan Voorbereiding Hamansoren is oorspronkelijk een sefardisch recept (afkomstig van joden uit SpanjePortugal en ... bekijk recept »
1 liter slagroomijs75 g paneermeel300 g gepelde hazelnotenfijngemalen2 tl gemalen kaneel4-6 el bloem4 eiwittenlosgekloptolie om te friturenpoedersuiker8 glaasjes appelcider Hulpmiddelen Bakpapier Hulpmiddelen - Bakpapier Bereidingswijze Schep 8 boll... bekijk recept »
60g boter 60g poeder suiker 1 eierdooier enkele druppels vanille-essence 90g bloem 1 eetlepel witte amandelen,fijngehakt poedersuiker als garnering Hulpmiddelen Een hartvormige deegvorm Een bakplaat Hulpmiddelen - Een hartvormige deegvorm Een bakp... bekijk recept »