1000 recepten met bloem
200 g bloem zout 125 g koude boter of margarine 1 pak doperwten (diepvries) (300 g) 2 bakjes roze garnalen (125 g) 1 schaaltje Schotse zalmfilet (` ca. 230 g) ⅓ zakje verse Italiaanse kruidenmix 2 pakjes roomkaas me... bekijk recept »
300 g noedels rijstolie 100 g bloem 2 tl 5 spices poeder 4 kabeljauwfilets à 100 g NoedelsGaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.Aziatisch visje Meng in een kom de bloem met de Chinees 5 kruidenpoeder.Dep de... bekijk recept »
50 g boter 50 g bloem 500 ml melk1. Bechamelsaus, ook wel witte saus genoemd, is een klassieker. Het is de meest veelzijdige saus die er is. Wie de techniek beheerst, heeft de basis in handen voor een heel repertoire aan sauzen. Voor over vis, vl... bekijk recept »
100 g bloem 25 g maizena 6 eieren (eiwit en geel gescheiden) 175 g witte basterdsuiker 2 limoenen 250 ml slagroom 3 zakjes vanillesuiker 150 g Griekse yoghurt 500 g aardbeien (in vieren) 1. Oven voorverwarmen op 175 °C. Bl... bekijk recept »
250 g bloem 1 tl bakpoeder 80 g suiker 150 g boter 1 ei 1 citroen zout Deeg Maak een kuiltje in de bloem en meng daarin, bakpoeder, suiker, boter, ei, rasp van de citroen en een snufje zout. Meng beetje bij beetje de ... bekijk recept »
175 g blanke rozijnen 150 ml melk 375 g bloem 1 zakje gist 50 g witte basterdsuiker 1 sinaasappel 2 eieren op kamertemperatuur 100 g boter gesmolten 300 g amandelspijs 95 g garneeramandelen grofgehakt 100 g sukade poedersuikerWel de rozijnen 15 min.... bekijk recept »
80 g suiker 1 zakje gist 500 g bloem ( extra voor bestuiven, gezeefd) 100 ml melk (lauwwarm) 6 el olijfolie 1 bak rode druiven (500 g) 3 el poedersuiker1. Meng 50 suiker, de gist en de bloem in een kom. Roer de melk, 3 el o... bekijk recept »
250 g bloem 100 g zachte boter (in kleine blokjes) 1 vanillestokje 250 g aalbessen (bakje a 150 g) 2 zoetzure appels (in blokjes) 100 g suiker 2 eetlepels griesmeel 1 ei (gesplitst)1. In kom bloem zeven. Boter door b... bekijk recept »
90 g boter 125 g bloem 300 ml visbouillon (van 1 tablet) 2 blaadjes gelatine wit 2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g) 1 mespunt cayennepeper 2 eieren 75 g paneermeel 3 beschuiten (verkruimeld) zonnebloemolie (om... bekijk recept »
225 g bloem (gezeefd) 1 zakje bakpoeder 100 g witte basterdsuiker 1 tl gemberpoeder (djahé) 50 g rozijnen 2 appels (in heel kleine stukjes) 1 ei 200 ml melk 1 el citroensap 75 g boter (gesmolten) 1. Verwarm de oven ... bekijk recept »