Recepten met bloem

1000 recepten met bloem

Bloem

Bloem

Champignonkroketjes.

-250 gram grotchampignons of andere paddestoelen naar keuze. -50 gram boter.-60 gram rijstebloem.-15 gram tartufano(pasta van paddestoel met truffel). -4 dl paddestoelenjus. -1 theelepel truffelolie. -1 eetlepel olijfolie. -2 kleine of 1 grote ovale ... bekijk recept »

Tournedos Met Sjalotjes In Rode Wijnsaus

250 g Sjalotjes 100 ml Blue band vloeibaar 100 g Magere spekblokjes 2 Eetlepels bloem 1 Theelepels tijm 2 dl Vleesfond (pot) 2 dl Droge rode wijn 4 tournedos a ca. 130 g zout versgemalen peper 1 Eetlepel fijngehakte peterselie Voorbereiding Hoofdgere... bekijk recept »

Savoiardo - Lange Vingers

3 eieren 100 gr suiker 90 gr bloem zout 20 gr boter 30 gr poedersuiker Bereidingswijze Splits de eieren. klop de eierdooiers met 75 gr suiker in een kom. Voeg al roerend beetje voor beetje 75 gr bloem met 1 snufje zout toe. Klop de eiwitten in een an... bekijk recept »

Ravioli Alle Cozze (mosselen)

400 gram bloem type 00 4 eieren 2 eetl. olijfolie 1 eetl. water 1 theel. zout 2 dl. tomatensaus 200 gr. mosselen (gekookt) 8 eetl. olijfolie extra vergine 8 eetl. geraspte kaas (Parmenzaanse) 2 rode paprika's 1 ui wat zeer fijngesneden verse peterse... bekijk recept »

Gnocchi Di Patate Alla Piemontese

voor het deeg: 1 kg kruimige aardappelen ca. 250 g bloem zout voor de saus: 750 g rijpe tomaten verse salie 1 ui 3 el boter zout versgemalen peper 50 g versgemalen Parmezaanse kaas om te bestrooien De aardappelen schoonborstelen en koken in water met... bekijk recept »

Tofu In Een Notenjasje

3 eetl bloem8 plakken tofu naturel a 100grversgemalen peperzout4 eetl olijfolie2 eieren3 eetl paneermeel2 eetl geschaafde amandelen. Doe de bloem in een diep bord. Bestrooi de plakjes tofu met peper en zout naar smaak en wentel ze door de bloem. Verh... bekijk recept »

Muffins met dille en courgette

190 gm bloem 3 theelepels bakpoeder 3/4 eetlepel dillezaadjes 110 gm gesmolten boter 175 gm ricottakaas 2 eetlepels suiker 1/2 theelepel zout 60 ml melk 2 eieren(l) 70 gm fijngehakte courgette verwarm de oven voor tot 200 graden C. Zet op bakplaat pa... bekijk recept »

Bladerdeeg

1/2 kg bloem 1 sn zout 100 gm vetstof met hoog smeltpunt 200 deciliter water 300 gm vetstof met hoog smeltpunt 1 voor het gerecht: 300 gm bloem 200 gm boekweitbloem 3 eieren 50 gm fijngesneden paardebloemblaad 1 liter melk 1 boter 1 voor het garnituu... bekijk recept »

Chiabatta

400 gm gezeefde tarwebloem, bijvoorkeur i; taliaanse dopio zero 20 gm gist 300 ml lauw water 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels zout Maak van drie kwart van het water en de gist een papje. Doe 300 gr. bloem in een kom , maak een kuiltje in het midden... bekijk recept »

Chiabatta

400 gm gezeefde tarwebloem, bijvoorkeur i; taliaanse dopio zero 20 gm gist 300 ml lauw water 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels zout Maak van drie kwart van het water en de gist een papje. Doe 300 gr. bloem in een kom , maak een kuiltje in het midden... bekijk recept »

Pagina 71 van 100