1000 recepten met bloem
500 gram hamlappen 1 teentje knoflook 100 gram boter peper zout 20 gram bloem 2 dl bouillon bieslook 1 citroen petserselie witte wijn. Bereidingswijze Doe de bloem in een kompers het knoflookteentje er boven uit en strooi er peper en zout b... bekijk recept »
Broodbakmachine dobbelsteen 7,5 g gedroogde gist de ingredi?nten worden bepaald door de dobbelsteen broodbakmachine dobbelsteen 7,5 g gedroogde gist de ingredi?nten worden bepaald door de dobbelsteen Vul het bakblik van de broodbakmachine met alle in... bekijk recept »
250 gr. belegen goudse kaas in dunne plakken150 gr. bloem1 ei2 dl bierzout Bestuif de kaas met een beetje bloem, roer de rest van de bloem met 2 eetl. water en 2 eetl. bier tot een papje en laat dit enkele minuten staan, roer er dan met de rest van h... bekijk recept »
600 gr. varkenshaas 3 eetl. bloem 1/2 bosje peterselie 3 eetl. olie 3 teentjes knoflook 1,5 dl. droge witte wijn 1/8 ltr. slagroom zout peper Bereidingswijze Vlees in heel dunne plakjes snijden. Door bloem wentelen. Overtollige bloem eraf sch... bekijk recept »
8 kalfsschnitzeltjes (a 75 gr. )1 sjalot,1 dl.witte wijn,2 dl. marsala ( Ital.wijn ) 1 pot runderfond ,2 eetl. bloem,zout,peper,4 takjes salie,60 gr.koude boter/margarine. Hulpmiddelen Aluminiumfolie HulpmiddelenAluminiumfolie Voorbereiding Sjalot p... bekijk recept »
12 dunne kalfsoesters # 1/2 thheelpl zout # versgemalen zwarte peper # 4 eetlpl bloem # 4 eetlpl boter # 8 eetlpl Marsala # 4 eetlpl runderbouillon. Hulpmiddelen Vleesklopper. Hulpmiddelen - Vleesklopper. Voorbereiding Klop de kalfsoesters voorzicht... bekijk recept »
15 gram verse gistsnufje suiker375 gram bloemzout1?-2 el. olijfolie voor de vulling: 2 el. rode pesto5 gedroogde tomatenin reepjes10 zwarte olijvengrof gesneden1-2 tl. rozemarijnnaaldjes1-2 el. olijfoliegrof zeezout Bereidingswijze Ca. 5 el. lauwwarm... bekijk recept »
20 gram verse gist of 1 zakje gedroogde gist? tl. honing375 gram bloem1 tl. zout2 el. olijfolie4 el. pesto5 gedroogde tomatenfijngesneden75 gram zwarte olijvengrof gesneden1-2 tl. rozemarijnnaaldjesfijngesneden1-2 el. olijfoliegrof zeezoutextra rozem... bekijk recept »
350 gr suiker 200 gr becel 3 grote eieren 1 eetl vanielle extract 3 overrijpe bananen 350 gr bloem 1 zakje bakpoeder 1/2 theel kaneel 1/2 theel nootmuskaat zout Bereidingswijze Verwarm de over voor op 160 Graden. Klop de suiker met de becel en eier... bekijk recept »
350g bloem zout 150g suiker zakje bakpoeder 2 thl kaneel 100g walnoten 250g rozijnen/krenten (vaak half om half) 3 dl karnemelk 2 eieren 75g boter Voorbereiding Walnoten in kleine stukjes breken. Ik doe ook vaak een zakje studentenhaver. Daar zit vaa... bekijk recept »