1000 recepten met bloem
-1 kg rosbief -zout en peper -3 eetlepels olijfolie -1 uiwortel en tomaat -1 kopje water -1/2 th lepel maizena DE PUDDING: -125 g bloem -1 afgestreken th lepel bakpoeder -2 eieren -1 eierdooier -1/4 l melk -50 g boter of margarine DE PUDDING: -zeef b... bekijk recept »
4 zalmfilets (zonder graten en huid)van ca. 100 gr./stuk. Sap van 1 citroen. Zout. Zwarte peper uit de molen. Goede zonnebloemolie. Iets bloem. 500 ml.goed Duits bier,Bijv. Krombacher. 450 gr. bloem,gezeefd. snufje zout. snufje suiker. 4 eigeel. 4 ei... bekijk recept »
Een combinatie van gewoon bloem(een pak bloem voor excellentieluxebrood van AHkan ook)rijstebloem en poedersuiker tot 500 gram (bijvoorbeeld: bloem 250 gramrijstebloem 150 gram en de poedersuiker 100 gram)50 gram rozijnen of krenten100 gram notencomb... bekijk recept »
Bierpruimen: 1/2 kg. gedroogde pruimen, 1/2 l. bier (bij voorkeur lambiek of geuze), 100 gr. bruine suiker, 1 kaneelstokje, rijsttaartjes: deeg:, 1 dl. melk, 15 gr. gist, 300 gr. bloem, 30 gr. boter, 20 gr. fijne kristalsuiker, 1 eierdooier, snuifje ... bekijk recept »
Groenten die in seizoen zijn 15g boter 2 el bloem ? kop melk 2 el geraspte kaas Kook de groenten totdat ze goed gaar zijn en zacht. Verhit de boter in een sauspannetje, voeg de bloem toe. Blijf goed roeren voor ongeveer 1 minute of totdat de bloem go... bekijk recept »
1 eetlepel kerriepoeder /- 300 gram kipfilet 150 gr margarine bloem bouillonblokjes Water koken,zodra het kookt bouillonblokjes en de kipfilet toevoegen. /- een uur laten koken met de deksel op de pan.Dan de margarine laten smelten.Als de boter gesmo... bekijk recept »
300 g bloemgezeefd 1 zakje bakpoeder 175 g donkere basterdsuiker 2 eetlepels koekkruiden 75 g boter 5 eetlepels stroop 1 eilosgeklopt 200 ml halfvolle melk Oven voorverwarmen op 175 ?C. Muffinvorm met bloem bestuiven. In grote kom bloem mengen ... bekijk recept »
3 (halve) blikken kekererwten Bloem ei notenolie evt Peterselie en bieslook Zout en peper naar smaak Pureer de kekererwten in de keukenmachine met een scheut noten olie. Meng er 1 ei en een aantal eetl bloem door heen tot je een dikke puree hebt. Voe... bekijk recept »
125 gr boter125 gr bruine basterdsuiker3 eieren175 gr bloem1 1/2 tl bakpoeder1 el koekkruiden150 gr rozijnen100 gr krenten50 gr gehakte amandelen voor de garnering 350 gr marsepein12 chocolade kerstkranjes Hulpmiddelen Deegrol Hulpmiddelen - Deegrol... bekijk recept »
200 gr boter200 gr suiker5 eieren100 gr gepelde geraspte amandelen200 gr meelamandelen en suiker om te bestrooien Bereidingswijze Boter en suiker vermengen. Eigeelamandelen en gezeefde bloem afwisselend erdoorroeren en als laatste het eiwit er luchti... bekijk recept »