1000 recepten met bloem
Ingredienten voor een bakblik van 40x35cm. 1 klontje verse gist1 snufje suiker5 el.lauwwarm water300gr bloem1tl.zout1/8 liter lauwwarm water6 el. olijfoliebloem om het werkvlak mee te bestuivenolie om het bakblik mee in te vetten. Bereidingswijze De... bekijk recept »
150 gm bloem 1 zout 150 gm boter 75 ml koud water 100 gm amandelen 100 gm suiker 1/2 citroen 1 ei Maak eerst de amandelpers; zet de amandelen op met ruim water, breng dit aan de kook en schep ze met een zeef uit het water. Druk de amandelen als ze wa... bekijk recept »
10 st. tilapiafilets Bloem Boter Olie Peper Zout1. Kruid de bloem met peper en zout.2. Leg de tilapiafilets in de bloem en voorzie de filets van een dun laagje bloem.3. Het te veel aan bloem afkloppen.4. Bak de filets in een pan waarin je olie en b... bekijk recept »
3 dl water (lauwwarm) 25 g gist 900 g Italiaanse &prime00&prime-bloem 175 g boter (ongezouten) 200 g suiker 1.5 dl Marsala 1 sinaasappelschil 2 eetlepels oranjebloesemwater 8 theelepels venkelzaad zeezout poedersuiker 50 g pijnboompitten 150 g rozijn... bekijk recept »
150 gram poedersuikeren nog een klein beetje om de taartjes mee te bestrooien 150 gram boter 4 eieren 100 gram bloem 50 gram (aardappel) zetmeel 50 gram gemalen kokos 3 perzikken (of anders 4 schijven verse ananas) zout boter en bloem voor de bakvorm... bekijk recept »
750 g bloem 1 theel. zout 15 g gist of 1 zakje gedroogde gist 1 theel. suiker 3 dl lauwwarm water 4 eetl. tomatenpuree 175 g zongedroogde tomaten op olie 2 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) 4 eetl. olijfolie Voorbereiding Gebruik vo... bekijk recept »
- 175 gr bloem - 175 gr suiker - 200 gr walnoten - 100 gr bittere chocolade - 100 gr rozijnen - 1 dl wite rum - 1 (onbespoten) citroen - 4 eieren - 2 tl bakpoeder - 1 zakje vanillesuiker - zout naar smaak Voor de garnering: - 40 gr poedersuiker Hulp... bekijk recept »
- 175 gr bloem - 175 gr suiker - 200 gr walnoten - 100 gr bittere chocolade - 100 gr rozijnen - 1 dl wite rum - 1 (onbespoten) citroen - 4 eieren - 2 tl bakpoeder - 1 zakje vanillesuiker - zout naar smaak Voor de garnering: - 40 gr poedersuiker Hulp... bekijk recept »
400 g gezeefde tarwebloem (liefst Doppio Zero) 20 g verse gist 0,3 l water 4 el olijfolie 2 tl zout Hulpmiddelen Oven Hulpmiddelen - Oven Bereidingswijze Maak van driekwart van het water en de gist een papje. Doe 300 g bloem in een kommaak een kuilt... bekijk recept »
1 zakje gedroogde gist - 2 1/2 dl lauw water - 400 gram tarwebloem - 1 theelepel zout Bereidingswijze Doede gist in een kommetje en schenk er 1/4 dl van het water op. Laat het 5 minuten staan. Roer er 2 eetlepels van de bloem door en meng alles tot e... bekijk recept »