1000 recepten met kerrie
500 g worteltjes 1 ui 1 tl gember 2 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl kerrie 1 liter kraanwater 1 tablet groentebouillon (van tablet) 200 ml kokosmelk 1 el limoensap 4 takjes koriander1. Snijd de worteltjes in stukken. Sn... bekijk recept »
600 g 1 minuut basmatirijst 4 eieren 1 citroen (schoongeboend) 20 g platte peterselie 250 g gerookte makreelfilet met peper 3 el olie 650 g Thaise roerbakmix 3 el kerrie1. Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. ... bekijk recept »
250 g kipfilet 2 eetlepels olijfolie 150 g couscous 1 pak groenteschotel Hollands ((450 g diepvries) 2½ dl melk 1 zakje kerriesaus (25 g) ½ zakje elitehaver (a 200 g)1. Kipfilet in blokjes snijden. In koekenpan ol... bekijk recept »
kipdrumsticks olijfolie om in te bakken 1 el kerriepoeder 800 ml water 2 kippenbouillonblokjes 300 g witte rijst 2 rode uien 2 teentjes knoflook 1 el garam masala 1 Chinese kool 4 trostomaten 470 ... bekijk recept »
700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 1 knoflookteen 4 eetlepels witte vermout 1 stukje verse gember 0,5 vetarm bouillonblokje 3 eetlepels express bindmiddel voor witte sauzen 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel azij... bekijk recept »
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept Terug naar zoekresultaten Zo maak je het 0 - 10 min Portie: 4 personen Moeilijkheidsgraad: eenvoudig Hoofdgerecht Overig Vlees Meng de zure room met de mayonaise, kerriepoeder en mango ... bekijk recept »
600 g broccoli 25 g boter ½ el milde kerriepoeder 25 g bloem 250 ml melk 50 g geraspte belegen kaas 1 el pompoenpitten (zakje à 65 g)1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de harde onderkant van de broccolistronken en snijd de... bekijk recept »
175 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries) 390 g tonijnmoot in water (blikje 195 g, Princes) 200 g zoete-aardappelpuree (bak 450 g, koelvers) 2 tl curry madras (specerijenmelange, blikje 80 g, Eurma original spices by Jonnie Bo... bekijk recept »
1 zakje aardappelschijfjes 1 zakje botersla 2 bosuitjes 1 puntpaprika 1 takje basilicum 1 pakje Duitse cervelaatworst 3 el kerrie-ananassaus1. Kook in pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar. Verdeel botersla over... bekijk recept »
500 g tijgergarnalen (diepvries) 2 eetlepels olie 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 rode peper, fijngehakt 1/2 theelepel trassi (gedroogde garnalenpasta), verkruimeld 1 eetlepel kerriepoeder 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel g... bekijk recept »