Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Gekookte babykreeft met groentetartaar-

200 g Boontjes 1 kleine sjalot 2 dl limoensap Zout 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels verse basilicum 1 eetlepels dragon rucola peper 2 kleine kreeftjes van 400 g 1 rijpe tomaat 1. Zet een flinke pot water op het vuur en breng dit aan de kook. ... bekijk recept »

Coq au vin blanc

4 kippenborsten van zeer goede kwaliteit 250 g witte paddenstoelen 1 sjalot 1 koffielepel bloem 3 tomaten (geschild, ontpit en in stukjes gesneden) 20 cl goede droge witte wijn 20 cl goede gevogeltebouillon 2 eetlepels cognac 1 bosje verse dragon... bekijk recept »

Tartaarsaus

8 st zure augurkjes 1 st sjalotje 1 el kappertjes 3 el mayonaise 1 el gehakte peterselie 1 kl dragon 2 st eieren 1 scheutje natuurazijn1. Kook de eieren hard in een pannetje water. Reken een kooktijd van zo’n 10 minuten. Koel de eieren nadien in ... bekijk recept »

Vegetarisch stoofpotje met broccoli en mozzarella

1/2 broccoli 40 gr geraspte mozzarella 300 gr (kriel)aardappelen 5 gr verse dragon 20 gr boter 6 cl witte wijn 30 gr bloem 6 cl water 1/2 blokje groentebouillon pezo 1 tomaat 1. Zet de oven op grillstand.2. Snijd de roosjes van de broccoli. Zet... bekijk recept »

tarbot in zoutkorst met béarnaisesaus

1 mooie tarbot grof zout 6 eieren dragon, peterselie, kervel 250 g boter witte wijn azijn1. strooi de helft van het grof zout in een ovenschotel (ongeveer 1,5 cm dik)2. besprenkel met wat water. leg de vis in zijn vel (maar de uitgewanden eruit geh... bekijk recept »

Scampi in getomateerde dragonsaus

36 diepgevrozen scampi 4 teentjes knoflook, fijngesnipperd 1 kleine ui, fijngesnipperd 2 dl room 2 dl kippenbouillon ketchup citroensap 1,5 el verse dragon, gehakt solo, bakken en braden zwarte peper en zeezout van de molen 1. Ontdooi en pel de sc... bekijk recept »

Roggenvleugel met jonge prei

4 kleine roggenvleugels (reken op ongeveer 150 à 200 g rog per persoon) 3 jonge preistengels 150 g gepelde grijze garnalen enkele takjes dragon geplukt en fijngesneden peper zout 30 g Solo 3 el olijfolie 130 g bleu de bresse of cambodzola-kaas 1... bekijk recept »

Schorsenerenrisotto met gebakken zeebaars

8 schorseneren 200 g risotto rijst 2 sjalotten Solo Light Vloeibaar 3 blokjes visbouillon 1 bussel gehakte dragon 150 g geraspte Parmezaanse kaas 2 paprika’s 1 teentje look 4 zeebaarsfilets1. Was de schorseneren, schil ze en snij ze in stukjes. K... bekijk recept »

GEGRILDE KABELJAUW MET SALSA VERDE

2 kleine courgettes 1 eetlepel Solo Light 1/2 bos basilicumblaadjes 4 kabeljauwmoten? 1/2 krop sla, geplukt?? Voor de salsa verde 4 ansjovisfilets, fijngesneden? 1 teentje knoflook, fijngesneden? 2 eetlepels fijngesneden dragon 2 eetlepels fijn... bekijk recept »

Kabeljauw in kruidenkorst met fijne groentjes

4 kabeljauwhaasjes 2 eetlepels verse bieslook 2 eetlepels verse dragon 2 eetlepels verse basilicum 1 eetlepel olijfolie 1 mespuntje currypoeder 100 g broodkruim 2 eetlepels Solo vloeibaar 1 eiwit 1 bosje bladpeterselie 40 cl crème fraîche sap ... bekijk recept »

Pagina 96 van 100