Recepten met venkel

1000 recepten met venkel

Venkel

Venkel Venkel wordt als groente of als salade gegeten. Te koop van augustus tot april. Het groene, veerachtig blad en de houtachtige stengels verwijderen. De knollen wassen en overlangs doorsnijden in vieren of in dunne reepjes, het blad kan gebruikt worden als garnering. + lees meer

Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo

250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »

Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo

250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »

Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo

250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »

Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo

250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »

Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo

250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »

Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo

250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »

Italiaanse Venkelrisotto

Ingrediënten 1/2 l groentebouillon 30 g (room)boter of (vloeibare) margarine 200 g risotto rijst 100 gr zongedroogde tomaatjes op olie 1 rode ui 1 kleine venkelknol 2 eetlepels olijfolie 180 g Tofu reepjes licht gekruid 1/2 theelepel oregano 1 ee... bekijk recept »

Venkelsoep Met Gegrilde Portobello

6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflookfijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello (paddestoelen) 3 venkelknollen 50 g risottorijst 1 liter kruidenbouillon (van tablet) 1-2 eetlepels olijfolie... bekijk recept »

Risotto Met Mosselen En Gamba's

O 2 kilo gekookte mosselen met vocht o 250 ml witte wijn o 1 ui o 1 venkelknol o 2 teentjes knoflook o 300 gram Ariborio-rijst (of andere tot pap kokende rijst) o 1 liter visbouillon o 75 gram boter o ca. 12 a 15 gamba's o olijfolie o halve bos pete... bekijk recept »

Italiaanse kerstsoep

Voor 4 à 6 personen: 100 gram boter 200 gram witte bonen (vers of gedroogd) 1 tomaat 800 gram gepelde tomaten 1 kleine aardappel 4 sneden bacon 2 kleine rode uien 2 wortelen 2 stengels selder Halve knol venkel 3 tenen knoflook 2 kleine courgettes 200... bekijk recept »

Pagina 96 van 100