1000 recepten met venkel
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
Ingrediënten 1/2 l groentebouillon 30 g (room)boter of (vloeibare) margarine 200 g risotto rijst 100 gr zongedroogde tomaatjes op olie 1 rode ui 1 kleine venkelknol 2 eetlepels olijfolie 180 g Tofu reepjes licht gekruid 1/2 theelepel oregano 1 ee... bekijk recept »
6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflookfijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello (paddestoelen) 3 venkelknollen 50 g risottorijst 1 liter kruidenbouillon (van tablet) 1-2 eetlepels olijfolie... bekijk recept »
O 2 kilo gekookte mosselen met vocht o 250 ml witte wijn o 1 ui o 1 venkelknol o 2 teentjes knoflook o 300 gram Ariborio-rijst (of andere tot pap kokende rijst) o 1 liter visbouillon o 75 gram boter o ca. 12 a 15 gamba's o olijfolie o halve bos pete... bekijk recept »
Voor 4 à 6 personen: 100 gram boter 200 gram witte bonen (vers of gedroogd) 1 tomaat 800 gram gepelde tomaten 1 kleine aardappel 4 sneden bacon 2 kleine rode uien 2 wortelen 2 stengels selder Halve knol venkel 3 tenen knoflook 2 kleine courgettes 200... bekijk recept »