279 recepten met rabarber
200 g bloem1 el vanillesuiker1 eidooier125 g ongezouten boter (in vlokjes)snuifje zout500 g rabarber1 citroen (sap van)1 zakje vanillesuiker200 g geleisuiker40 g amandelen (gemalen)3 eiwitten120 g poedersuiker0.5 kl citroenschil (geraspt)4 aardbeien1... bekijk recept »
250 ml room100 ml melk80 g suiker3 g gelatinevanille-essence150 g bosbessen150 g frambozen150 g bramen150 g aardbeienpoedersuiker300 g rabarber110 g kristalsuiker150 ml rode wijn1 kl citroensap60 ml water8 blaadjes munt1. Maak de granité. Schi... bekijk recept »
Voor een springvorm van ca. 24 cm:[list] 1 pak bastognekoeken (250 gr.) 50 gr. boter 1/2 pot gemberjam (ca. 250 gr.) 750 gr. rabarber 2 tl. citroensap 3/4 dl. rode vermouth 8 blaadjes witte gelatine 2 bolletjes gember slagroom om te garnerenMet de de... bekijk recept »
500 gram rabarber 3 uien 4 bolletjes gember 100 gram rozijnen 200 gram bruine basterdsuiker 2 dl. rode wijnazijn 1 theelepel kaneel 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel gemalen foelie vers gemalen peper 1 theelepel zout 2 jampotjes... bekijk recept »
100 g havermout 30 g biologische roomboter 50 g honing 1 zoete appel 150 g rabarber 25 g rozijnen1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Maal de helft van de havermout fijn in een blender. 3. Meng de gemalen havermout met de rest van de haverm... bekijk recept »
200 Ml Melk 70 Gr Suiker 1/2 Zakje Vanillesuiker 1 Mespuntje Gekonfijte sinaasappel 25 Gr Bloem 1 Snuifje Zout 3 Eieren 2 Cm Grand marnier 3 Eetlepels Sinaasappelsap 1 Stengel Rabarber 1 Eetlepel Boter voor de bakvorm 1 Eetlepel Paneermeel voor... bekijk recept »
400 g appels400 g rabarber0.5 onbehandelde citroen2 el vloeibare honing100 g amandelpoeder100 g rietsuiker100 g bloem50 g havervlokken50 g amandelschilfers125 g boter0.5 g boter1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Schil de appelen, verwijder het ... bekijk recept »
350 g rabarber200 g bloem2 el bloem1 ei3 el havervlokken150 g suiker1 pakje bakpoeder75 g volkorenbloem1 kl gemberpoeder (naar smaak)60 g amandelpoederpoedersuiker200 ml melk75 g boter1 el oliezout1. Maak de rabarber schoon en snij hem in stukjes van... bekijk recept »
50 gr boter 1 eidooier 1 rol brokkeldeeg 3 soeplepels siroop van rietsuiker 1 schaaltje blauwe bosbessen 200 gr rietsuikerpoeder 1 kg rabarberVerwijder het dunne vliesje van de rabarberstengels en snij ze in stukjes van 3 cm. Leg de rabarberblokjes o... bekijk recept »
Nodig voor het deeg : 200 g gezeefde bloem 50 g amandelpoeder 100 g fijne griessuiker 1 snuifje zout 1 ei 150 g malse boter Nodig voor de vulling : 750 g aardbeien 1 kg rabarber 6 blaadjes rode gelatine 8 blaadjes witte gelatine sap van 1 citroen 150... bekijk recept »