261 recepten met eekhoorntjesbrood
150 g eekhoorntjesbrood 350 g grote champignons 4 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 à 2 eetlepels balsamico azijn 1 theelepel honing 1 eetlepels groene pesto 1 halve rode ui zwarte peper 2 eetlepels pijnboompitten 1 bosje bieslook1. Borstel d... bekijk recept »
20 g boter of margarine 400 g gemengde paddestoelen (bijvchampignonshiitakecanthareleekhoorntjesbroodoesterzwam)in plakjes 2 el olijfolie 1 sjalotjefijngesneden 175 g risottorijst 3/4 dl rode wijn 1 takje rozemarijn 41/2 dl groentebouillon (van table... bekijk recept »
10 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) circa 1 l bouillon van groentetablet of kruidenzakje 1 el ongezouten boter 1 ui fijngesneden zout en peper 225 gram kastanjechampignons in plakjes 300 g arboriorijst 8 dl chardonnay wijn 150 g gedo... bekijk recept »
25 gram gedroogde crepes [eekhoorntjesbrood]verkrijgbaar bij de supermarkt 125 gram kastanjechampignons 1 flesje Maggi Basis voor champignonsoep 1 pakje Maggi Soepenbinder 1 dl slagroom 1eetlepel fijngehakte peterselie Hulpmiddelen Kom zeef scherp ... bekijk recept »
25 gram gedroogde cepes (eekhoorntjesbrood)125 gram kastanjechampignons1 flesje maggi basis voor champignonsoep1 pakje maggi soepenbinder1 dl slagroom 1 el peterselie. Bereidingswijze Was de gedroogde paddestoelen onder stromend water. Doe de paddest... bekijk recept »
Voor de bouillon: 1 ui1 wortel1 prei2 stengels selderij knoflook1 laurierblaadje 1 takje rozemarijnzwarte peperkorrels 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) Voor de risotto: 250 g oesterzwammen 250 g shii-takes 1 el olijfolie50 g boter 1 rode ui... bekijk recept »
20 g boter of margarine 400 g gemengde paddestoelen (bijv champignonsshiitakescantharelleneekhoorntjesbroodoesterzwammen)in plakjes 2 el olijfolie 1 sjalotjefijngesneden 175 g risottorijst 1/2 dl rode wijn 1 takje rozemarijn 4,5 dl groentebouillon (... bekijk recept »
Voor de bouillon: 1 ui, 1 wortel, 1 prei, 2 stengels selderij knoflook, 1 laurierblaadje 1 takje rozemarijn, zwarte peperkorrels 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) Voor de risotto: 250 g oesterzwammen 250 g shii-takes 1 el olijfolie, 50 g bot... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 kalkoenlapjes van +/- 150 gr elk. 200 gr feta. 50 gr zongedroogde tomaatjes in olie. 1 ui,gesnipperd. 2 augurkjes. 1 dl room. 2 takjes verse oregano of 1 koffielepel gedroogde oregano. 2 eetlepels olijfolie. Peper uit de molen &... bekijk recept »
Vinaigrette: Kwart liter olijfolie, Knoflookteen in plakjes gesneden en dan met een vork in zout fijngeprakt, 8 eetlepels sherryazijn, Koffielepel Dijonmosterd 2 Koffielepels lavendelhoning Peper, zout. Het kan natuurlijk ook nog veel mooier! De olij... bekijk recept »