1000 recepten met bleekselderij
De stengels kunnen rauw gegeten voor salades en rauwkost, soms wordt bleekselderij gekookt. Te koop van september tot april. Het blad van de stengels snijden, eventuele draden verwijderen, een stuk van de onderkant. Goed wassen en in stukken snijden, ± 5 cm of dunne plakken van 1 à 2 cm. + lees meer350 gr.rijst(bv.lassie zilverrijst) = zout = 400 gr.kipfilet = 2,5 dl kippenbouillon = 4 zoetzure augurken fijngehakt= 125 ml. tafelsaus bieslook (calve) = 5 stengels bleekselderijin dunne plakjes = 1 gele paprikain stukjes = 3 tomaten in partjes = ... bekijk recept »
1zak ro 1 zak rosti rondjes 2potten wortelsalade 4 tartaartjes blue band 400 gram bleekselderij in blokjes 2 gehakte uien 1 deciliter runderbouillon van een blokje. 150 gram geraspte belegen kaas. De tartaartjes bestrooien met zout peper. Boter in d... bekijk recept »
• 1 stronk bleekselderij • 8 drumsticks • peper en zout • 2 el vloeibare margarine • 1 dl slagroom • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden • 200 g witte rijst • 1 tl koenjit/kurkuma Bereidingswijze Was de bleekselderij en snijd in stukken... bekijk recept »
Een moot zalm van ongeveer 150 gram1 bosje bleekselderij2 aardappelen zo groot als een eizoutpeperolijfolie1 theelepel bloemkerriepoeder Kook de aardappelen. Snijd de bleekselderij in partjes van 1 cm breed en kook ze licht in weinig water. Strooi na... bekijk recept »
Een moot zalm van ongeveer 150 gram 1 bosje bleekselderij 2 aardappelen zo groot als een ei zout / peper / olijf of andere plantaardige olie / theelepel bloem / kerriepoeder. Kook de aardappelen. Snij de bleekselderij in partjes van 1 cm breed en k... bekijk recept »
500 gram krieltjes2 lente-uitjes 1 Spaans pepertje2 el. olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 tl. Provencaalse kruiden2 el. waterPeper Hulpmiddelen ovenvaste schaalwat eetlepels wat magnetronfolie Hulpmiddelen - ovenvaste schaalwat eetlepels wat magn... bekijk recept »
Basisrecept Pompoensoep: Voor het maken van soep kun je vele soorten pompoen gebruiken. Soorten als Blue HubbardButternut en Hokkaido types kan ik erg aanbevelen. 1 a 2 kilo pompoenvan schil en pitten ontdaanin stukjes gesneden5 grote uienof 3 stenge... bekijk recept »
500 gram krieltjes 2 lente uitjes 1 Spaanse peper 2 eetlepels olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 theelepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels water zout en peper. Bereidingswijze De krieltjes schrappeneventueel ontpittenwassen en in een ovenvaste sch... bekijk recept »
500 gram krieltjes 2 lente uitjes 1 Spaanse peper 2 eetlepels olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 theelepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels water zout en peper. Bereidingswijze De krieltjes schrappeneventueel ontpittenwassen en in een ovenvaste sch... bekijk recept »
500 gram krieltjes 2 lente uitjes 1 Spaanse peper 2 eetlepels olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 theelepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels water zout en peper. Bereidingswijze De krieltjes schrappeneventueel ontpittenwassen en in een ovenvaste sc... bekijk recept »