1000 recepten met aubergine
1 grote braadkip in stukken gesneden1 kleine courgette1 kleine aubergine2 gesnipperde uien3 stevige tomaten1/2 l bouillon proven?aals kruidenbouquet (knorr)2 el bloem5 el oliepeper en zout- Snij de courgetten en de aubergine in lange platte slierten ... bekijk recept »
voor 4 personen: 2 courgette 1 aubergine 1 kg tomaten 3 ajuinen 1 rode paprika 1 groene paprika 1 el verse tijm 2 blaadjes laurier 1 el rozemarijn peper en zout 2 el olijfolie 3 tenen knoflookSchil courgettes en aubergine en snij in blokjes. Laat bru... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kleine aubergine 1 kleine courgette 2 tomaten 1 bakje champignons 75 g Becel Voor koken, (roer)bakken en braden zout, peperMaak de groenten schoon. Snijd de aubergine en courgette in reepjes, de tomaten in partjes, de champignons i... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 aubergine 1 courgette 1 gele paprika 1 rode ui 3 tomaten 1 eetlepel verse Italiaanse kruiden 2 eetlepels olijfolie zout peper 1 Turks brood of Marokkaanse pide 100 g chorizo 100 g jongbelegen kaas 50 g zwarte olijvenSnijd 1 aubergi... bekijk recept »
2 uien 2 stengels bleekselderij 1 groene paprika 1 aubergine 1 courgette 2 tomaten 2 tenen knoflook 3 el olijfolie 1/2 tl kaneel 1 tl komijnzaad 1 tl paprikapoeder zout- Pel en snipper de uien, was en maak alle groenten schoon. Snijd de courgette, d... bekijk recept »
500 gr. vastkokende aardappelen 2 el olijfolie125 gr. spekblokjes1 ui courgetteaubergine2 stengels bleekselder4 tomaten1 blikje witte bonen1 takje rozemarijn1 ? l runderbouillon 150 gr. geraspte Parmezaanse kaas1 grof boeren brood150 gr. roomboterpes... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 gebraadje uit de lamsbout van ongeveer 850 g 8 niet te grote bintjes 1 zoete ui 3 teentjes knoflook 1 courgette 1 rode paprika 1 aubergine 2 dl gezeefde tomaten 3 dl lamsbouillon 1 klein bokaaltje slakjes (petits gris) boter olijfo... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 varkensspieringen 1 aubergine 1 courgette 250 gr champignons 690 gr tomatenvlees met groenten(bokaal) 150 gr geitenkaas-1 el olijfolie 1 el boter nootmuskaat 1 el provencaalse kruiden peper en zoutDe dag voordien: Snij de aubergine... bekijk recept »
800 g rode poonfilets of zeebarbeelfilets 250 g rode paprika 250 g groene paprika 350 g aubergine 500 g aardappelen 200 g grote champignons 100 g sjalot 4 knoflookteentjes, geplet 100 g amandelschilfers 125 g boter 15 dl room 2 dl olijfolie het sap v... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg. pompoen, in blokjes gesneden 1 eetl. paprikapoeder 1 eetl. cayennepeper 1 blik tomaten, in blokjes of heel 1 chorizoworst, 250 gr. 1 groene paprika, in blokjes gesneden 2 tenen knoflook 1 aubergine, in blokjes gesnedenSnijd de ... bekijk recept »