715 recepten met kalkoen
750 g wortelen (geraspt) 2 sjalotjes (fijn gesnipperd) 1 stukje verse gemberwortel van circa 2 cm 500 g kalkoenfilet 3 eetlepels olie zout en versgemalen zwarte peper 1 doosje tuinkers 250 g volvette kwark 1 dl slagroom 100 g belegen boerenkaas (gera... bekijk recept »
Voor 4 personen: ± 500 g borstfilet van kalkoen (sneden) 150 g rivierkreeftenvlees 2 wortelen 2 preiwitten 50 g rozijntjes (blond of donker) 1 teentje knoflook 1 blokje gevogeltebouillon 1 sjalot 1 eetl. zonnebloemolie of oosterse bakolie 2... bekijk recept »
Voor 4 personen: 450 gr groene tagliatelle zout 400 gr kalkoenfilets 1 eetlepel olijfolie peper, zout 2 gele paprika's in reepjes 1 dl slagroom 50 gr gorgonzola 1 bosui in ringetjes 2 eetlepels fijngehakte verse tuinkruiden (peterselie en bieslook)Ko... bekijk recept »
Voor 1 persoon: 1 kleine kalkoenfilet 130 g champignons 2 eetlepels pesto 3 à 4 eetlepels boursin look & fijne kruiden 1 ajuin 1 teentje look klein doosje tomatenpuree geutje room of melkKalkoenfilet in reepjes bakken, dan ajuin, champignons &... bekijk recept »
Voor 4 personen:[list] 2 teentjes look 1/2 l gevogeltebouillon 2 kl bruine suiker 1 bosje koriander 1 el komijnpoeder 1/2 kl Cayennepeper 1 el verse geraspte gember 2gehakte uien 3 el olijfolie citroensap 16 stukken kalkoenossobuco peper en zout 1 ca... bekijk recept »
300 g kalkoenfilet 1 ei 2 eiwitten peper zout 50 g pistachenoten (gepeld) 3 sneetjes spek (gerookt) 1 dl room 1 ui 1 wortel 20 g boter (bakboter) 15 g tomatenpuree 10 g bloem (tarwebloem) 3 eetlepels kippenbouillon 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 ee... bekijk recept »
2 tamme eendenboutjes (175gr per stuk, been uit de dij verwijderen) 100 gr kalkoenvlees, fijngemalen 100 gr bospaddestoelen (shii taken, cantharellen, trompette noire etc.) 50 gr varkensnet diverse soorten sla (lollo rosso, frisee etc.) **dressing: 5... bekijk recept »
- 300 gram champignons2 uien2 teentjes knoflook400 gram penne (pasta)400 gram kalkoenfilet2 eetl. olijfolie1 dl witte wijn2 dl room1-2 theel. grove mosterdzoutversgemalen peperrozemarijnpeterselieen de knoflook en hak ze fijn. Kook ..." /> Recep... bekijk recept »
500 g kalkoenfilet 1 zakje chiliconcarnemix 3 sjalotten 400 g broccoli 4 soeplepels olie 1 teentje knoflook 3 soeplepels tomatenpuree 400 g boterbonen zout en peperSnij de kalkoenfilet in reepjes en schep de chiliconcarnemix erdoor. Snij de sjalotjes... bekijk recept »
Bij uw slager kunt u kiezen tussen een kalkoen die al is opgevuld of een ontbeende kalkoen die u zelf opvult met een gehaktfarce. voor 4 personen: Voor de gehaktfarce kalfsgehakt room pistachenoten druiven abrikozen spekblokjes truffels Voor de saus:... bekijk recept »