Gegrilde zeebaars met gember, lente-ui en chili

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de gember en snij 'm in fijne reepjes. Spoel de paprika's en de pepertjes en verwijder de zaadjes. Snipper het pepertje. Snij de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.
  • 2 Meng de gember met de sojasaus en pers er de knoflook bij.
  • 3 Roerbak de groenten en het pepertje 2 tot 3 minuten in de olie. Doe er de fond bij en laat al roerend het vocht verdampen.Kruid met peper, zout en citroensap.
  • 4 Kruid de vis met peper en zout. Bestrijk 'm met olie en bak of grill hem goudbruin. Serveer met de groenten en een partje citroen.

Gegrilde zeebaars met gember, lente-ui en chili is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept