Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
2
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Nagerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
2 mango's (stevig)
250 g aardbeien
3 eetlepels poedersuiker
1½ theelepel verse gemberwortel (geraspt)
2 theelepels limoensap
Bereiding
Mango's van boven naar beneden langs pit in 2 plakken snijden. Vruchtvlees in lengte 3 keer en in breedte 4 keer tot op schil insnijden. Voor dip aardbeien boven kom door zeef wrijven. Naar smaak poedersuiker, gember en limoensap erdoor kloppen. Mango en aardbeiendip tot gebruik in koelkast bewaren.
Mango's met snijvlak op rooster boven warm vuur leggen en in 8 à 10 min. lichtbruin grillen. Mangohelften elk op bord leggen en iets laten afkoelen. Op schil van mangohelften drukken, zodat vruchtvlees naar buiten komt. Stukjes mango van schil snijden en in aardbeiendip dopen.
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico »
Gegrilde vis met venkel »
Gegrilde aubergine »
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten »