Ovenchili
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 ui
300 g mais (blik)
250 g cherrytomaten (bakje)
2 el zonnebloemolie
800 g chilibonen (blikje à 400 g)
8 meergranen tortillawraps (pak)
15 g verse munt (bakje)
125 g zure room (bekertje)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snipper de ui. Laat de mais uitlekken en halveer de tomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui. Schep de bonen, mais en tomaatjes erdoor en doe in de ovenschaal.
Bak de chili ca. 15 min. in de oven. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de chili uit de oven en schep om. Laat iedereen aan tafel zelf de chili op de wraps scheppen.
Snijd de blaadjes van de munt in reepjes. Maak het gerecht af met een lepel room en een beetje munt. Rol de wrap op of klap deze dicht.
Ovenchili is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenchili met tortillachips »
Ovenchili met tortillachips »