Pasta met radicchio, pancetta & walnoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een lekkere pasta die je in no-time klaar maakt. Bovendien lekker voor doordeweeks, en kinderen zijn er dol op! We hebben voor dit gerecht trofie (dunne gedraaide pasta) gebruikt, maar andere korte pasta€™s zijn ook prima.  1. Fruit de ui in de olie en boter in een pan met dikke bodem glazig.

2. Draai het vuur hoog, voeg de pancetta toe, bak die goudbruin. 

3. Breng in een grote steelpan water met zout aan de kook en kook de pasta al dente.

4. Laat de radicchio slinken in de pan met uisnippers en pancetta, en voeg dan room, parmezaan en walnoten toe, plus zout en peper. Roer goed door.

5. Giet de pasta af (bewaar wat kooknat) en roer door de saus. Als de saus te dik is, voeg je kooknat toe.

6. Serveer met zwarte peper, parmezaan en besprenkel met wat olijfolie.

Pasta met radicchio, pancetta & walnoten is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept