Pasta met tomaten-vissaus
3
sterren op basis van
6
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
300 g schelpjespasta
2 el olijfolie
2 uien
500 g winterpeen
400 g koolvisfilets
2 blikken tomatenblokjes
1 bakje fruits de mer
10 g peterselie
Bereiding
Kook de schelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en de wortel 3 min. Snijd de vis in stukjes en schep deze bij de ui en wortel. Voeg de tomatenblokjes toe en stoof het vismengsel 12 min. Schep regelmatig om. Voeg de fruits de mer toe en warm nog 3 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Neem van het vuur en roer bijna alle peterselie erdoor. Verdeel de schelpjes over 4 diepe borden en schep de saus erop. Strooi de rest van de peterselie erover.
Pasta met tomaten-vissaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing »
Salade van zeevruchten en zeeaster »
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette »
Oesters in bieslookvinaigrette »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Pittige pasta met salami »
Pasta met rode zalm »
Pasta met mediterrane tonijnsaus »