Pasta met rode zalm
3
sterren op basis van
8
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
300 g schelpjespasta (puur & eerlijk)
213 g rode zalm
2 el olijfolie
400 g champignon roerbakmix
260 g carbonarasaus (pot)
450 g extra fijne tuinerwten (diepvries)
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de velletjes en de graten van de zalm en verdeel het visvlees in stukjes.
Verhit in een wok of braadpan de olie en bak de champignonroerbakmix al omscheppend 5 min. tot de paddenstoelen vocht loslaten. Verwarm de carbonarasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de tuinerwten toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Schep de zalm bij de saus en laat nog 3 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Pasta met rode zalm is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel »
Lenteschotel met zalm en venkel »
Zalm met venkelsalade »
Warme salade uit de wok »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Pittige pasta met salami »
Pasta met tomaten-vissaus »
Pasta met mediterrane tonijnsaus »