Kruidige pasta met geitenkaas
3
sterren op basis van
8
stem(men)
person
2
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
150 g farfalle
250 g romaatjes
2 el olijfolie
20 g verse Italiaanse kruiden (bakje)
150 g zachte geitenkaas
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de romaatjes. Verhit de olie in een pan en bak de tomaten al omscheppend ca. 3 min. Ris de blaadjes van de kruidentakjes, snijd fijn en schep door de tomaat. Breng op smaak met zout.
Schep de pasta op de borden, schep de saus erover en verkruimel de geitenkaas erboven.
Kruidige pasta met geitenkaas is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Koud avocadosoepje met geitenkaas »
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel »
Zomersalade met Hollandse geitenkaas »
Warme vijgen met geitenkaas en honing »
Kruidige erwtjesspread »
Chaï (kruidige thee) »
Kruidige bloemkoolcouscoussalade »
Kruidige nasi goreng »