Olijven-tomatenbrood

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

meng de bloem met de gist meng de rest van de ingredienten en kneed ze door de bloem blijf kneden tot je een mooi soepel deeg hebt en laat het ongeveer 1 uur rijzen op een warme plaats, afgedekt met een vochtige doek vorm er een brood van en leg dat op een met bloem bestoven bakplaat (of doe het deeg in een ingevet broodblik of andere vorm) en bak in 20 minuten bruin en gaar op 200?C

Olijven-tomatenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept