Artisjokharten op tomatenbrood

8
1u15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 1 teen knoflook in flinterdunne plakjes. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Scheur het basilicum in kleine stukjes. Schep de artisjokharten om met de knoflook, het citroenrasp en het basilicum. Voeg het citroensap, 3 el olie en peper en zout naar smaak toe. Laat 1 uur marineren.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de ciabatta. Besprenkel met de rest van de olie en bak 6 min. in de oven. Halveer de tweede teen knoflook en wrijf met de snijkant over het warme brood. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en wrijf het vruchtvlees over het brood. Verdeel de artisjokharten erover. Serveer direct.

Artisjokharten op tomatenbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met paddestoelen
30 min
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept